Судитимуть 25-річного лучанина, винного у смертельній ДТП у Струмівці

06 Лютого 2018, 12:30
З вини водія загинула людина 2248
З вини водія загинула людина

Слідчі прокуратури передали до суду справу лучанина, винного у смертельній аварії, яка сталась у Луцькому районі.

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Нагадаємо, 4 грудня, близько 19:40, на автодорозі Н-22 у селі Струмівка, неподалік від обласного центру Волині, зіткнулись легковики ВАЗ і BMW. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула, ще п'ятеро осіб отримали травми середньої тяжкості.

Як з'ясувалось у ході слідства, 25-річний лучанин, який керував технічно несправним легковиком BMW 316, навіть не мав водійських прав. У прокуратурі зауважили, що автівка була на польських «бляхах».

Слідчі встановили, як сталась автопригода: винуватець аварії рухався автотрасою у Струмівці у бік Луцька, не впорався із керуванням, вискочив на смугу протилежного руху і протаранив «копійку», у якій перебувало п'ятеро людей, що рухалась назустріч.

Від страшного удару водій «Жигулів» загинув на місці, усі четверо пасажирів, які, до речі, є громадянами сусідньої Молдови, були травмовані. Пасажир «бехи» також отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Ступінь провини лучанина, який порушив ПДР, що призвело  до смерті людини, визначить суд. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

1
Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром