У поліції розповіли, чому КОРД увірвався до квартири лучанина

05 Лютого 2018, 13:17
У поліції розповіли, чому КОРД увірвався до квартири лучанина 4357
У поліції розповіли, чому КОРД увірвався до квартири лучанина

У місті проводять оперативні заходи, пов’язані з розслідуванням майнових злочинів. Саме тому на вулиці Конякіна вночі 5 лютого бійці спецпідрозділу КОРД влаштували «маски-шоу» і затримали місцевого жителя.

Про це Район.Луцьк розповіли у прес-службі поліції Волині.

Цю подію, а також інцидент на автостанції – затримання трьох наркоторговців спецпризначенцями – нам прокоментували так:

«Проводяться оперативні заходи в рамках розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з майновими злочинами. Поки що це вся інформація, яку ми можемо надати. Деталі будуть згодом», – розповів Район.Луцьк керівник сектору комунікацій обласної поліції Віктор Гомоль.

Нагадаємо, у багатоповерхівці на вулиці Конякіна сьогодні вночі бійці спецпідрозділу КОРД вивели з квартири місцевого жителя, а вже через годину його привезли додому.

Всі обставини цього інциденту будуть відомі незабаром.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром