Вибори мера у Луцьку не проводять, бо нема кандидатів

04 Лютого 2018, 17:37
Вибори мера 7239
Вибори мера

Мера у Луцьку нема, бо нема кандидатів у мери. Такою думка учасників суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд» Григорія Пустовіта та Тараса Яковлева.

Колишній та нинішній посадовці зустрілися в телеефірі у п'ятницю, 2 лютого. Ведуча почала програму запитанням до гостей про те, коли відбудуться вибори міського голови. 

«Я сподіваюся, що вибори міського голови відбудуться якомога швидше. На це сподівається все місто», – каже виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт.

За його словами, рішення про проведення виборів на постійному комітеті Верховної Ради України прийняли ще у вересні, однак питання навіть не увійшло до порядку денного сесії ВР. 

Щодо кандидатів на посаду Луцького міського голови, Пустовіт стверджує, що у виборах не зацікавлена провладна коаліція. Саме вони, на його думку, не можуть висунути гідного кандидата, аби позмагатися у передвиборній кампанії з кандидатами від опозиції. 

Експерт Волинського ЦРУ Тарас Яковлев нагадав, що справу із виборами міського голови затягнули ще в Луцьку, відправивши необхідний пакет документів у Київ не за два тижні після смерті Миколи Романюка, а за три з половиною місяці.  

Стосовно кандидтів у міські голови, Тарас Яковлев переконаний, що з обох сторін нема гідного представника, який готовий у разі перемоги очолити місто.

Читайте також: Недопад готовий піти у мери замість Поліщука, якщо «попросять».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром