Трункіна: подробиці зіткнення буса і тепловоза

03 Лютого 2018, 09:52
Переїзд на Трункіна 5165
Переїзд на Трункіна

Водій, який дивом вцілів після тог, як його мікроавтобус протаранив потяг, отримав від правоохоронців одразу два протоколи: за те, що вчинив дорожньо-транспортну пригоду, і за те, що був за кермом напідпитку.

Про це повідомила у Facebook прес-служба патрульних Волині.

Нагадаємо, у п'ятницю, 2 лютого, близько 19:00, на залізничному переїзді на вулиці Трункіна у Луцьку сталась аварія: тепловоз протаранив мікроавтобус.

Як з'ясували інспектори-патрульні, які прибули на виклик на місце інциденту, зіткнення спровокував 25-річний водій, який керував бусом: він проігнорував забороняючий сингнал світлофора і майже встиг «проскочити» через колії, тож локомотив вдарив автівку у задню частину і розвернув її.

На диво, порушник, як то кажуть, «відбувся легким переляком» і залишився неушкодженим. А от його транспортни засіб сильно пошкоджений: задню праву частину зім'яло від потужного удару.

Правоохоронці побачили в молодика ознаки алкогольного сп'яніння і відвезли його у наркодиспансер для проведення експертизи. Підозри патрульних підтвердили, тож винуватцю аварії виписали ще й «бонусний» протокол за водіння у стані сп'яніння.

Переїзд на Трункіна, де сталась ДТП
Переїзд на Трункіна, де сталась ДТП

Пошкоджений бус
Пошкоджений бус

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром