Народні новини: в районі вокзалу лучани сховали лавку від сусідів у під`їзді

12 Липня 2015, 12:30
4595

На вулиці Генерала Шухевича, 4 звичайну дерев`яну лавку мешканці будинку ховають в під`зїді від сусідів, шукаючи можливості, як її надійно прикріпити, щоб ті не вкрали знову.

Лавку становили напередодні виборів у дворі будинку №4 на вулиці Генерала Шухевича. Та цієї весни вона зникла, - повідомляє "Комунальний патруль".

Мешканці зверталися у «жек»,  міліцію, а потім взялися за пошуки самі і знайшли свою лавку біля чужого під’їзду. І хоча нові господарі встигли змінити колір лавки, її  впізнали.

«Приблизно у квітні від другого під’їзду зникла дороговартісна лакована лава, спонсорована і встановлена якимось кандидатом перед місцевими виборами. Подібні лави залишились біля інших під’їздів будинку. Пропажу ми виявили біля одного з під’їздів будинку по Грушевського за супермаркетом «Салют». Лава прикручена до бетонної основи ганку за допомогою дюбелів та перефарбована в білий колір», -  розповідає місцева мешканка Ніна Мартинова.

Кого тільки не звинувачувлаи мешканці у своїй пропажі. Навіть чоловіка з будинку на Грушевського, який полюбляв сидіти на лаві. Однак чоловік все заперечував.

Згодом лавку у дворі за «Салютом» замінили дві дощечки, покладені на скати. А мешканці будинку № 4 на вулиц Романа Шухевича повернули собі вкрадене. Але і там її не виявилося. Згодом сам ж лучани розповіли, що сховали її у підїзді. Поки шукають можливість її прикріпити, щоб більше не вкрали.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром