З Луцької міської ради зроблять неприступну цитадель

31 Січня 2018, 09:39
Пройти у міськраду стане важче 6764
Пройти у міськраду стане важче

У Луцькій міській раді вже цієї зими з'являться система керування і управління доступом, двері на картковому «ключі», камери зберігання речей та обладнання для обшуку гостей. Такі нововведення влада міста вирішила запровадити у рамках підвищення безпеки у приміщеннях. 

Заступник міського голови Юрій Вербич під час оперативної наради 30 січня пояснив, що десь у місті є «певні сили», які збираються «дестабілізувати» роботу луцьких депутатів. Саме тому тепер перед входом до міської ради кожного відвідувача будуть обшукувати відповідальний черговий та муніципали. 

Серед планованих інновацій – система СКУД із контрольним пунктом біля чергового міськради, облаштування парковки для автомобілів на майданчику навпроти міськради, доступ у приміщення за спеціальними картками, обмеження доступу до будівлі через службовий вхід, посилений огляд речей, які відвідувачі вносять у міську раду, а також перекриття виходу до їдальні поблизу міської ради на час, поки вона працює.

Такі інновації викликали здивування і нерозуміння у луцького активіста, голову «Національного корпусу» на Волині Андрія Д'яченка. Він дивується, що грошей на реалізацію програми «Безпечне місто», що мала би зробити Луцьк безпечним для його жителів, у міському бюджеті не виявилося, а от на забезпечення безпеки депутатів міськради чомусь – так. 

Заходи із підвищення безпеки в Луцькій міській раді планують закінчити до березня цього року.

Читайте також: Розповіли, коли і хто вестиме за Луцьком відеонагляд

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром