Аварія на Перемоги: авто збило школярку

22 Квітня 2015, 13:40
4919

Дівчинку, яка перебігала проспект Перемоги на червоний сигнал світлофора, збив автомобіль.

ДТП трапилася сьогодні, приблизно о 12 годині, на пішохідному переході по проспекту Перемоги, поблизу Луцької спеціалізованої школи №5, ‒ повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповіли очевидці автопригоди, на світлофорі тоді світилося червоне світло, проте таймер вже добігав до кінця. Зі слів свідків, автівка рухалася доволі швидко, тож від удару дівчинка відлетіла до бордюру. Постраждала, як вони розповіли, – учениця восьмого класу школи №5. «Швидка» прибула на місце події дуже оперативно і дівчинку госпіталізували.

Як повідомив начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук, водій на автомобілі ВАЗ-2101 рухався у напрямку кінотеатру «Промінь» та скоїв наїзд на пішохода, неповнолітню дівчину, яка, зі слів свідків, перебігала дорогу на червоний сигнал світлофора по пішохідному переходу. Постраждалу завезла у лікарню «швидка», які травми отримала дівчинка, встановлять після огляду.

Наразі на місці автопригоди тривають слідчі дії. Як стало відомо, водій – мешканець Луцького району 1991 року народження.

Коментарі
02 Жовтня 2015, 22:16
Іван молодець, рад за тебе, приходь в гості.
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром