Тролейбус-«рецидивіст» зіштовхнув маршрутки на Винниченка

30 Січня 2018, 12:56
Тролейбус зачепив маршрутку 7941
Тролейбус зачепив маршрутку

У центрі Луцька, на зупинці громадського транспорту, сталась аварія за участі маршруток і тролейбуса, що сильно ускладнило рух транспорту однією з центральних вулиць міста.

Автопригода сталась сьогодні, 30 січня, близько 11:30, на вулиці Винниченка, відразу за пішохідним переходом на зупинці «ЦУМ».

Внаслідок потрійногї ДТП у центрі міста утворився «клубок» з двох маршруток і тролейбуса. За попередньою версією, водій тролейбуса № 15 намагався об'їхати маршрутний автобус №47, але не розрахував дистанцію, і боком вдарив «Богдан» у праву задню частину. Від удару автобус просунувся уперед, і втаранився у маршрутку №19, що стояла попереду. 

Як наслідок, «сорок сьомий» отримав подвійну «порцію» пошкоджень: перед і з лівий біку, в «дев'ятнадцятки» – розбите заднє скло.

За попередньою інформацією, у автопригоді ніхто не постраджав.

Тролейбус і маршрутки, що зіткнулися, фактично перекрили півдороги, аби об'їхати місце аварії, тим, хто рухається у напрямку «Променя», доводиться виїжджати на полосу зустрічного руху, що значно ускладнює рух у центральній частині міста.

Цікавим є те, що за тиждень до цього цей самий водій на цьому ж тролейбусі (бортовий номер 215) і на цій самій вулиці припустив зіткнення з легковим автомобілем, чим «паралізував» авторух майже на годину.

ДТП на зупинці
ДТП на зупинці
Тролейбус вдарив маршрутку
Тролейбус вдарив маршрутку

Пошкоджений «сорок сьомий»
Пошкоджений «сорок сьомий»

Маршрутка врізалась у маршрутку
Маршрутка врізалась у маршрутку

Пошкоджені автобуси
Пошкоджені автобуси

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром