Презентація бізнес-ідеї та встановлення рекорду: Княгининівська ОТГ в проекті «Громада на мільйон» на 1+1

28 Січня 2018, 14:07
У Сирниках встановили рекорд України 6918
У Сирниках встановили рекорд України

Княгининівська ОТГ бере участь у соціальному бізнесово-розважальному проекті «Громада на мільйон», який транслюють по каналі 1+1.

Перегони за мільйон розпочали транслювати у неділю, 28 січня. Показали перший випуск, в якому п’ять об’єднаних громад боротимуться за мільйон гривень, з-поміж яких і Княгининівська.

На громади чекає велика боротьба за гроші. Щотижня вони отримуватимуть від інвестора бізнес-завдання, за виконання кожного з яких їм нараховуватимуть «віртуальні» кошти в розмірі 1000 гривень. Та громада, яка назбирає більшу кількість, наближатиметься до мільйона все швидше.

1
Княгиннівська ОТГ бере участь у проекті «Громада на мільйон»
Княгиннівська ОТГ бере участь у проекті «Громада на мільйон»

1
Громада задоволена тим, що встановила рекорд України
Громада задоволена тим, що встановила рекорд України

Всі ОТГ покажуть свою згуртованість, допомагатимуть ближньому, спробують виробити свій унікальний продукт та заробити на ньому.

У фінал потраплять лише дві громади, найсильніші по бізнес-параметрах, і тільки одна з них отримає заповітний мільйон на реалізацію своєї бізнес-ідеї. Варто додати, що громади оцінюватимуть дуже строго.

Перше завдання, яке мали виконати очільники ОТГ – це представити за сто секунд свою бізнес-ідею. Олена Твердохліб, голова Княгининівської об’єднаної громади, розказала, що громада хотіла б, аби в них «народилася» електрозаправка. Адже, за словами Олени Твердохліб, в майбутньому все більше людей переходитиме на електромобілі.

«З нашої громади має початися нова Україна. Я щиро в вірю в те, і для цього я вернулася в Україну в 2005 році. Я щаслива, що повернулася додому. Перед тим працювала в Чехії дев’ять років. Основна моя мета, як сільського голови, покращити життя громади і припинити виїзд молоді за кордон», – поділилася Твердохліб.

1
Господині Княгининівської громади смажать сирники
Господині Княгининівської громади смажать сирники

1
Господині працюють злагоджено
Господині працюють злагоджено

Підраховують кількість сирників, що насмажили
Підраховують кількість сирників, що насмажили

Наступне завдання, яке поставили перед громадами – це встановити рекорд України за 36 годин. Завдяки цьому громада мала довести, що має сильний командний дух.

У Княгининівській громаді вирішили смажити найбільшу кількість сирників і встановлювати рекорд у кулінарії. І їм це вдалося.

Читайте також: Сирники: зафіксували рекорд України

«Нас переповнювали радість і щастя, коли ми почули, яку кількість сирників насмажили. Це 3 917 сирників», – поділилася депутат сільської ради Княгининка Галина Гарбарук.

Отже, завдяки цьому громада села Княгининка отримала1000 «віртуальних» гривень і пройшла в наступний тур.

Далі буде…

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром