Луцький двір: до вулиці Гірна ні проїхати, ні пройти

11 Лютого 2016, 12:16
9338

П’ятиповерхівку на вулиці Гірна, 2 побудували приблизно у 1970-х роках, а квартири тут почали видавати у першу чергу військовим.

Улітку тут гарно і зелено, клумби з квітами радують око. Проте в інші пори року доїхати до багатоповерхівки автомобілем неможливо, добратися можна тільки на своїх двох.

Причина цьому ‒ погана дорога. Вона просто жахлива, розбита і напевно потребує капітального ремонту. Таксисти відмовляються заїжджати у двір, бо виїхати вдається не кожному, пошкоджується машина через численні вибоїни.

Місцевий мешканець Сергій ‒ афганець, має свій автомобіль. Каже, що останнім часом тут побільшало машин, проте ставити їх немає куди, адже стоянку не облаштували.

Також тут багато гаражів, які нерідко використовують не за призначенням.

«Одні гаражі тут стоять, набиті мотлохом, а господарі інших  повмирали. Нащо тут ці сараї?» ‒ каже житель будинку.

Крім поганої дороги, у дворі ще багато проблем. Чоловік також розповів, що їхній двір зовсім не освітлюється, крім тих лампочок, що горять біля кожного під’їзду. Пізно ввечері повертатися додому трохи моторошно.

«Тому тут розгулюють злодії. Нещодавно вирвали з машини магнітолу, так і не знайшли. Завжди знаходяться хулігани, які «малюють» по машинах, дряпають їх», ‒ розповів Сергій.

За словами місцевих жителів, у їхньому дворі завжди весело і шумно, адже тут багато дітей. Нещодавно для них облаштували ігровий майданчик з пісочницею і різним спортивним обладнанням.

«Перед виборами тільки зробили оце недавно», ‒ каже місцева мешканка Леся.

Жінка розповідає, що у будинку та дворі прибирають, жалітися немає на що. Але останнім часом у їхньому дворі з’явилося багато нових людей. Тому тільки «мамочки, які гуляють з дітьми по вулиці, один одного більш-менш знають». І це не дивно, бо колишні військові або здають тут квартири студентам, або переїжджають поближче до центру.




















Ось який вигляд має дорога, якою можна об'їхати гаражі і потрапити у двір вулиці Гірна, 2.






Якщо ви хочете розповісти про досягнення чи проблеми свого двору, пишіть нам відгуки у коментарях під матеріалом або на редакційну електронну пошту [email protected] або телефонуйте +38 066 413 29 28.

Також шукайте новини свого району у постійній рубриці нашого видання «Луцький двір».

Коментарі
12 Лютого 2016, 11:50
Ви ще вул.Воровського не бачили.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром