Дороги, освітлення, новий стадіон і ремонт клубів: що хочуть зробити в Княгининівській ОТГ

26 Січня 2018, 17:18
Княгининівська сільська рада 3667
Княгининівська сільська рада

Нещодавно в Княгининівській сільській раді відбулася сесія, на якій виділили кошти на роботи, що планують зробити у 2018 році.

Про це написала голова громади Олена Твердохліб у їхній Facebook-спільноті.

Вона зазначила, що 300 тисяч гривень виділили на сміттєві баки для роздільного збору сміття, 685,4 тисяч гривень використають на капітальний ремонт напірного колектора в селищі Рокині. На сміттєвоз, який хочуть закупити – мільйон і сто тисяч гривень. За словами Олени Твердохліб, вони вже оголосили тендер на закупівлю сміттєвоза і замовили баки.

200 тисяч гривень піде на заміну кварцового піску в станції очистки води. Водопровід в селищі Рокині капітально відремонтують за мільйон 225,5 тисяч гривень. Два мільйони гривень виділили на будівництво стадіону в селі Княгининок.

Також в клубі села Брище проведуть капремонт даху на суму 644,9 тисячі гривень. За 222 тисячі гривень зроблять топозйомку в селах Княгининок і Зміїнець. На очистку води в НВК села Княгининок виділили 50 тисяч гривень. 80 тисяч – на встановлення відеонагляду в Княгининку.

Окрім того, в селах Зміїнець, Княгининок і селищі Рокині зроблять вуличне освітлення. Зокрема в Зміїнці на вулицях Слов’янській, Затишній, Княжній, Шкільній, Молодіжній, Приміській, Княгининівській та Лісовій. У Княгининку на Фальківській і Світанковій. А в Рокинях на вулиці Мічуріна.

377,6 тисяч гривень піде на проекти по дорогах, а 28 тисяч – на каналізаційні люки в селищі Рокині. На встановлення газових лічильників-коректорів в селах Брище та Милуші використають 30 тисяч гривень. А 300 тисяч виділили на адресну допомогу жителям громади, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті.

Читайте також: «Милостиню», котру ви призначили за проїзд в рік, ми не приймаємо», – жителька Княгининівської ОТГ

«На сьогодні ми вже уклали договори з підрядником на встановлення вуличного освітлення, далі оголошуємо тендер на будівництво стадіону. На станції очистки води в Рокинях вже у вівторок, 30 січня, закінчать замінювати кварцовий пісок», – прокоментувала журналістам Район.Луцьк очільниця ОТГ Олена Твердохліб.

«Договори на капремонт водопроводу і напірного колектора в Рокинях вже підписали, і в понеділок підрядники розпочнуть роботи. Окрім того, в понеділок купимо в РЕСі дозволи на нову потужність для приміщення сільської ради, адже добудовуватимемо мансардний поверх згідно з проектом», – додала вона.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром