ЦНАП: скільки нервів і часу потрібно, щоб здати документи на паспорт

10 Лютого 2016, 17:03
3139 Джерело: facebook.com

У Центрі надання адміністративних послуг таки можна отримати талончики на те, щоб здати документи для виготовлення закордонного паспорту, проте за певних умов.

Щоб все-таки здати документи, по-перше, потрібно прийти перед відкриттям, а по-друге, вписатися у чергу зі 40-ка осіб. Якщо ж пізніше – цілком можливо, що до Центру надання адміністративних послуг доведеться завітати ще раз.

Процесом виготовлення паспортів цікавиться Богдана Стельмах, син якої вирішив отримати документ, який потрібен для перетину кордонів. З першої спроби здати документи на паспорт не вдалося, адже прийшов юнак до ЦНАПу вже після відкриття.

Друга спроба виявилася більш вдалою. У дописі Богдани Стельмах у Facebook йдеться: «Оскільки сьогодні ЦНАП почав роботу о 8-й (через день - о 9-й), прокинулися ми рано-вранці та близько 7:45 уже були під будівлею».

Вже на місці усім роздали талончик, щоправда буз вказаного у них часу прийому.

«Наш був 27. І правда – їх на день видають лише 40. Цифра була озвучена після того, як через 5 хв. були розібрані всі наявні, а до адміністраторів підійшов якийсь чоловік, котрий не стояв у черзі», – написала вона.

Після того як отримали талончики, треба пройти у 16-й кабінет, де дають реквізити на сплату коштів за виготовлення паспорта і держмито.

«Сплатити можна відразу на першому поверсі у касі ПриватБанку, але  тільки його карткою, тож у кого інша - треба або мати «живі» гроші, або шукати «свій» банкомат. Ми пішли шукати… Загалом на здачу документів на придбання закордонного паспорта ми витратили 3 години», – розповіла про поневіряння  Богдана Стельмах.

Коментарі
10 Лютого 2016, 22:22
кому дати.додому пашпорта принесуть
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром