Липини: пацієнтів психіатричної лікарні закликали тиснути на владу

23 Січня 2018, 12:33
Волинська психіатрична лікарня №1 10237
Волинська психіатрична лікарня №1

Аби люди з інвалідністю, отриманою внаслідок психічного розладу, і надалі мали змогу безкоштовно отримувати ліки, їх закликали гуртуватись і здійснювати громадський тиск на владу обласного центру.

Про це повідомив сайт Волинь24.

У приміщенні Волинської психіатричної лікарні, що у Липинах, на стенді з оголошеннями відвідувачі побачили цікаву об'яву. У те5ксті, підписаному головним позаштатним психіатром обласного центру, завідувачем поліклінічного відділення Ігорем Мочарським, йдеться про те, що держава має забезпечувати безкоштовними ліками осіб, які отримали інвалідність І і ІІ груп через психічний розлад.

Лікар зазначив, що лише внаслідок наполегливих зусиль влада міста виділили трохи більше сорока тисяч гривень на перший квартал поточного року, а от як буде далі – невідомо.

На переконання психіатра, подальше фінансування лікування залежить тепер від того, чи зможуть зацікавлені у ньому особи з інвалідністю та їх близьких згуртуватися для тиску на владу міста Луцьк.

У коментарі Ігор Мочарський пояснив, що можновладців необхідно «тримати у тонусі», аби вони не забували про потреби пацієнтів, а для цього необхідно мати активну громадянську позицію.

Оголошення-заклик
Оголошення-заклик

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром