Злодія-«домушника» посадили на чотири роки

09 Лютого 2016, 17:42
2966 Джерело: pmg.ua

Луцький міськрайонний суд призначив покарання квартирному злодієві – 4 роки позбавлення волі в кримінально-виконавчій установі.

Також суд частково задовольнив цивільні позови потерпілих та стягнув з обвинуваченого майнову шкоду понад  24 тис. грн. і 14 тис. грн. моральної шкоди, повідомляє  сектор комунікації ГУНПу  Волинській області.

Нагадаємо, що раніше правоохоронці затримали громадянина Узбекистану, який обкрадав квартири мешканців Луцька. Встановили, що злодій викрав з помешкань громадян речі на понад 25 тис. грн.

Зокрема, в одній із квартир у Луцьку він поцупив 4-грамову срібну каблучку, вартістю 400 грн., 7-грамову срібну брошку, вартістю 300 грн. та срібний ланцюжок, металевий годинник у формі кулону із позолотою.

Встановлено також, зокрема, що наступного дня чоловік знайшов ключ біля вхідних дверей у квартиру та привласнив жіночу та чоловічу дублянки, чоловічу куртку, жіночі зимові чоботи, мобільний телефон марки «Sony Ericsson К700і»,  веб-камеру до комп'ютера, жіночі золоті обручку, ланцюжок та браслет.

Окрім цього, злодій забрав з помешкання золоту каблучку, срібний браслет, чоловічий срібний перстень, а також комплект срібних сережок і печатку приватного підприємця.

За даних фактах правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Сума завданих збитків становить понад 25 тис. грн.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром