Водіїв маршруток звільняють через скарги лучан

22 Квітня 2015, 14:00
5106

Торік восени на одному з підприємств, що займається маршрутними перевезеннями у місті, звільнили 10 водіїв. В основному чоловіки втратили роботу через неналежне виконання своїх службових обов’язків.

Про це нашому кореспонденту повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк.

За словами головного транспортника міста, нині відбувається доволі жорсткий контроль з боку міськради за водіями маршруток. Зокрема за минулий місяць до нього надійшла лише одна скарга про те, що маршрутка не доїхала до кінцевої зупинки. «З водіями маршруток діємо дуже жорстко. Якщо є скарги, направляйте до мене»,- зазначив Анатолій Миронюк.

Він зауважив, що скарг дедалі менше, бо відбувається виховна робота з водіями та перевізниками. «Якщо надійшла скарга, то визначаємо, хто має схильність до порушення. Виїжджаємо на рейд. Якщо водія спіймаємо на гарячому, то викликаємо перевізника і заводимо справу. Якщо це перший раз, то попереджуємо. У разі повторення порушення більше трьох разів ми можемо застосувати найрадикальнішу міру – розірвання договору про здійснення перевезень. Це найгірша міра», - каже Анатолій Миронюк.

Начальник управління транспорту та зв’язку переконаний, що розривати договір з перевізником треба лише в крайніх випадках. Натомість потрібно навчати водіїв, перевізників і пасажирів дотримуватися правил поведінки та належного виконання службових обов’язків і договорів.

25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром