Благодійники подарували нове обладнання дитячій обласній лікарні

22 Січня 2018, 15:48
Операційна лампа LUVIS M200 в дитячій лікарні 4487
Операційна лампа LUVIS M200 в дитячій лікарні

Дякуючи благодійному фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні з’явилася сучасна операційна лампа.

Вартує вона 228,3 тисячі гривень. Таке обладнання в лікарні потрібне, аби освітлення під час операцій було якісним, адже не тільки від кваліфікованості хірурга, а й від умов роботи залежить якість операції.

Конструкція лампи гнучка і дозволяє налаштувати світло під потрібним кутом.

«Завдяки кожній гривні, яку наші клієнти перераховують на благодійність, ми маємо можливість реалізовувати такі гарні проекти і допомагати медичним закладам купувати обладнання, яке є найбільш потрібним», – пояснив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Ігор Дородних, Юрій Войтенко, Сергій Ляшенко (зліва направо)
Ігор Дородних, Юрій Войтенко, Сергій Ляшенко (зліва направо)

За його словами, ПриватБанк почав співпрацювати з обласною дитячою лікарнею півтора роки тому. Цього разу в лікарні потрібно було оновити лампу в операційній, тому кошти з фонду використали саме не неї.

Читайте також: Дитячій лікарні в Луцьку допомагають благодійники

Варто додати, що майже мільйон клієнтів-благодійників банку постійно перераховують кошти на рахунок фонду «Допомагати просто!».

«Це говорить про те, що наші клієнти готові допомагати. Це дуже надихає, тому ми продовжуватимемо розвивати цей проект і надалі», – додав Юрій Войтенко.

«Низький уклін і подяка ПриватБанку та благодійникам. Надіємося на подальшу співпрацю», – зауважив генеральний директор ВОДТМО Сергій Ляшенко.

Заступник гендиректора по хірургічній роботі Ігор Дородних теж подякував клієнтам ПриватБанку, які допомагають волинським діткам. Адже ця підтримка дуже важлива.

«Для хірурга дуже важливо, щоб дітки мали операційне поле та гарне якісне освітлення. Це сучасне обладнання, яке вже працює і дає свій результат», – розповів заступник генерального директора по хірургічній роботі.

Благодійні внески можна здійснити на сайті фонду blago.pb.ua, у Приват24, або ж у будь-якому банкоматі чи терміналі ПриватБанку.

Читайте також: Австрійці подарували неонатальному центру кювези для недоношених немовлят у Луцьку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром