Луцька «Волинь» розбудовуватиме тренувальні бази

19 Січня 2018, 09:26
Віктор Богатир (справа) та Валентин Кошельник (у центрі) розповідали про плани «Волині» на майбутнє 3311 Джерело: ФК Волинь
Віктор Богатир (справа) та Валентин Кошельник (у центрі) розповідали про плани «Волині» на майбутнє

Клуб планує покращити існуючу футбольну інфраструктуру та побудувати нові поля зі штучним покриттям у Теремно.

Про це розповів новий спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник на прес-конференції, пише офіційний сайт клубу.

Разом із тим, луцька команда об’єднає дитячо-юнацький футбол різних районів області.

«Зараз у нас тісна співпраця з футбольними школами Володимира-Волинського, Нововолинська та Ковеля. Ми постійно допомагатимемо їм, навіть підтримуватимемо матеріально, а вихованці цих академій, у свою чергу, зможуть підійматися до рівня юнацької чи молодіжної команди «Волині». Нам також поставили чітке завдання – покращити існуючі бази клубу. Тож найближчим часом хочемо оновити тренувальну базу в Дачному, поле на стадіоні «Підшипник». У Теремно готуємося побудувати комплекс із трьома полями зі штучним покриттям, щодо яких уrлали договір з містом Луцьк», – розповів один із керівників клубу.

Спортдир «Волині» також розвіяв сумніви щодо фінансового стану команди.

«Зараз ніхто не отримує захмарних заробітних плат, утім, ніяких проблем у нас немає. Фінансування клубу здійснюється чітко, стабільно та у потрібних обсягах», – заявив Валентин Кошельник.

Нагадаємо, що протягом останніх місяців у «Волині» відбулася справжня кадрова революція, під час якої окрім керівництва та головного тренера змінюється й склад гравців, а під час зимового міжсезоння лави «червоно-білих» поповнили уже дванадцятеро футболістів. Останніми з них стали досвідчений Олег Герасимюк та гравець із обширною зарубіжною футбольною біографією Андрій Яковлєв.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром