«Можна було добудувати у 2017», – Тарас Яковлев про 27-му школу у Луцьку

18 Січня 2018, 23:46
Тарас Яковлев 3117 Джерело: Конкурент
Тарас Яковлев

Колишній заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев переконує, що 27-му школу могли добудувати у 2017 році.

Про це він розповів у інтерв'ю Конкуренту.

«Я переконаний, що школу можна було здати в експлуатацію у 2017 році. Про це неодноразово розповідали представники підрядної організації. Там все готове, нема лише навчального інвентарю», – говорить Яковлев.

Також Тарас Яковлев зазначає, що на сьогоднішній день у жодному бюджеті на школу не передбачено ні копійки, а влітку з будівництва школи зняли 10 мільйонів на дорогу. 

«Запевняли, що це робиться для того, бо школа в болоті і дорога просто необхідна. Збудували Липинського-Кримського. Зробили це дуже гарно, хоча і за проектом, який розроблявся ще при нас. Але можна діючу владу похвалити. Щоправда, ця дорога була включена у план більше 2-х років тому. Вона передбачалася», – розповідає колишній заступник.

Я вважав, що зроблять шляхи, які ведуть напряму до школи. Вона так і залишилася в болоті. Чоловік думає над тим, нащо взагалі було знімати 10 мільйонів?

«На сьогодні у бюджеті міста не використаних залишків близько 100 мільйонів гривень. Гроші були! Навчальний заклад можна було добудувати. Чому цього не виконали? Я не знаю! Вважаю, що це зробили спеціально. Надіюся, що в цьому році 27 школу добудують».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром