До Луцька повернеться великий волейбол

18 Січня 2018, 09:21
Дівчата з «Волині-Університету» готові зміцнити свої позиції у Суперлізі 6449
Дівчата з «Волині-Університету» готові зміцнити свої позиції у Суперлізі

19-20 січня «Волинь-Університет» у рамках жіночої Суперліги двічі гратиме проти «Сєвєродончанки» у залі обласної ДЮСШ.

У першу чергу, протистояння можна назвати битвою команд з великою волейбольною історією. Менш як десять років тому майбутні гості луцького поєдинку вигравали Суперлігу, а ще не так давно під керівництвом Гарія Єгіазарова постійно заходили у медалі елітного дивізіону українського волейболу. У автора цих рядків ще живий у пам’яті матч, де луцькі дівчата в буквальному сенсі вимучували нереальний «камбек» у грі проти «Сєвєродончанки» восени 2013-го року, витягуючи партії з рахунків типу 18:24…

«Завдяки» ситуації в країні команда з Сєвєродонецька уже не має такої потужності, а «Волинь-Університет» у першому колі на виїзді програла в очному протистоянні з нею лише одну партію. Утім, керманич луцького колективу Богуслав Галицький уже не раз доводив, що серйозно ставиться до будь-яких поєдинків, тому якоїсь недооцінки від наших дівчат цієї п’ятниці та суботи чекати не варто.

Суцільним плюсом буде те, що сам головний тренер «Волині-Університету» матиме хороший настрій. Останніми вихідними він разом зі збірною України віком до 19 років упевнено виграв перший відбірний етап на чемпіонат Європи. У складі збірної грали також наші дівчата – Вікторія Даньчак та Наталія Ксендзук. Як стало відомо Району, у наступному етапі вони змагатимуться проти збірних Франції, Бельгії та Румунії, а самі ігри пройдуть у сусідній з нами останній вищезгаданій країні.

Ще одна подія, на яку вже давно чекають любителі волинського волейболу – це повернення на майданчик Анастасії Тищенко. Сподіватимемось, що хоча б на магічний квадрат для запасних воно відбудеться уже цього тижня, а самих дівчат ніхто нікуди не поверне з їхнього заслуженого другого місця у турнірній таблиці Суперліги.

Матчі відбудуться 19 січня о 17:00 та 20 січня о 12:00 у залі Волинської ОДЮСШ.    

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024