Юнаки луцької «Волині» успішно зіграли на міжнародному турнірі

16 Січня 2018, 21:38
Команда «Волинь U-13, яка достойно виступила на змаганнях у Латвії 4391
Команда «Волинь U-13, яка достойно виступила на змаганнях у Латвії

Серед шістнадцяти учасників змагань під назвою «Riga Cup» у Латвії юні «Хрестоносці» стали шостими у загальному заліку.

Як пише офіційний сайт луцького клубу, самі ігри у столиці прибалтійської країни відбувалися з 12 по 14 січня. А про престижність турніру свідчить участь у ньому академій англійського «Бірмінгема», російського «Зеніта» та інших цікавих європейських команд.

Підопічні Романа Степанова з «Волині U-13» ударно розпочали турнір, першого дня обігравши двох суперників по груповому етапу. Спочатку хлопці впоралися із командою «JDFS Alberts» - 3:0. «Дублем» у поєдинку відзначився Микола Чернюк, а ще один м’яч на свій рахунок записав Дмитро Демчук. Ці ж хлопці разом із Артемом Янюком та Богданом Федоруком забезпечили тріумф над колективом під назвою «EPS Akademia» - 4:1.

Юнаки «Волині» разом із головним тренером - Романом Степановим
Юнаки «Волині» разом із головним тренером - Романом Степановим

На жаль, продовжити успіх першого дня у поєдинку проти голландського «Ден Хаага» волинянам не вдалося. Чимало нереалізованих моментів не дали розраховувати на позитивний результат – 0:3. Утім, уже у першому матчі плей-офф юні луцькі футболісти переграли суперників з команди «Super Nova»: влучний дальній удар Василя Кубая приніс мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Мали шанси «червоно-білі» й на успіх у вирішальному протистоянні за п’яте місце на турнірі. Утім, вихід сам на сам у ворота одного з флагманів латвійського футболу – «Сконто» - лучани не реалізували, а тому поступилися знову ж таки з рахунком 0:1.

Головний тренер команди Роман Степанов при цьому результат вважає хорошим, а ще більше розхвалив сам турнір. «Організація змагань вразила: від манежів, у яких грали до готелю, у якому проживали. Такі турніри дають набагато більше досвіду, аніж наші місцеві змагання», - резюмував наставник юних футболістів.

Слід зазначити, що уже з вересня ці хлопчаки нарешті дебютують у дитячо-юнацькій футбольній лізі України. А сам тренер запевняє, що це не останні міжнародні змагання, у яких цього року брали участь його підопічні.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024