Просять допомогти водійці тролейбуса, якій переїхали ногу

15 Січня 2018, 19:15
Богдана Михальська 3529
Богдана Михальська

Водійці тролейбуса, якій переїхали ногу півтора місяця тому, зробили вже чотири операції.

Всі новорічно-різдвяні свята Богдана Михальська провела на лікарняному ліжку з тяжкою травмою, – інформує сайт Волинська служба новин.

Нагадаємо, що трагедія трапилася 6 грудня близько луцького ДЕПО. Сьогодні вже 15 січня, і жінка досі в лікарні, проте вона показує неабияку мужність та силу волі, й радіє тому, що хоча б залишилася жива. Нещодавно, 12 січня, їй зробили операцію вже вчетверте.

Богдана Михальська розповіла, що 6 грудня рано-вранці вийшла з маршрутки і попрямувала на роботу в ДЕПО. Працює жінка водієм тролейбуса з 2005 року.

Богдана бачила, як їй назустріч виїхала маршрутка Луцьк – Голишів. Водій цього транспорту різко розвернувся поблизу ДЕПО і збив жінку тоді, як здавав назад. За словами Богдани, вдарив він її у спину. Вона тільки встигла відчути, що падає і крикнула: «Стій!». Та було вже пізно, адже ногу водій таки переїхав.

Довідка
Довідка

Добре те, що медики та поліція прибули дуже швидко. Першу невідкладну допомогу їй надали сам же ж водій і лікар з ДЕПО.

Та біль був, за словами потерпілої, просто жахливий. Жінка кричала майже на всю Гнідаву. Госпіталізували Богдану Михальську в міську лікарню. Водійка тролейбуса здивувалася, що перелому ніякого не було, проте м’язи на нозі повністю «розлізлися».

Першу операцію жінка пережила одразу на другий день: чистили м’язи. На другій операції – пересаджували на ногу свинячу шкіру. А на третій – пересаджували шкіру зі здорової ноги. І ось, як ми вже зазначали, 12 січня жінці зробили четверту операцію – «долатували» шкіру.

До поліції Михальська заяву на водія не писала, а тільки попросила його, щоб давав гроші на лікування. Адже жінка майже сирота, і чекати допомоги не має від кого.

Орієнтовно півтора місяці жінка в лікарні
Орієнтовно півтора місяці жінка в лікарні

Мама Богдани померла декілька років тому, батько покинув вже давно. За словами водійки, на всі операції та лікування пішло вже чимало грошей. І навіть того, що дав винуватець (понад 23 тисячі гривень), не вистачило на всі витрати. Богдана Михальська зазначила, що власних грошей уже витратила 15 тисяч гривень.

В лікарні їй потрібно провести ще орієнтовно два місяці, далі – тривала реабілітація.

Молода жінка потребує фінансової підтримки. Тому, хто може, допоможіть Богдані фінансово.

Карта ПриватБанку: 4149 4978 5891 7273 – Муравінець Оксана Анатоліївна (рідна сестра потерпілої).

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром