Активісти полили вхід «Сбербанка Росії» українською «кров’ю»

05 Лютого 2016, 20:52
2392

У Луцьку активісти націоналістичного руху «Іскра» пікетували одну із бізнес установ Російської Федерації – «Сбербанк Росії».

Акція відбулася у п’ятницю, 5 лютого. Пікетувальники стверджують, що завтра така акція пошириться по усій державі. Російські банки пікетуватимуть у Києві, Одесі, Львові та інших містах України. У Луцьку пікетувати установу стали вперше в Україні за останній час.

«Починати не страшно. Цього разу ми з однодумцями вирішили взяти удар на себе», – стверджує активіст «Іскри» Святослав Шум.

Сьогодні ж, за словами хлопців, вони оголосили бойкот сучасним внутрішнім окупантам. Активісти руху «Іскра» кажуть, що такою акцією не хочуть щось нищити, а лише довести свою думку інформативним шляхом.

«Ми вважаємо, що це ганьба для кожного з нас. Це ганьба для нашого Луцька. Якщо ми називаємо себе українцями, якщо зараз кожного дня гинуть українські націоналісти на фронті, наші батьки, то як із закритими очима можна дивитися на це хамство? Ми втрачаємо не лише життя хлопців, ми втрачаємо совість, втрачаємо себе», – стверджує активіст Святослав Шум.

Під будівлею «Сбербанку Росії» хлопці у масках кричали «Геть ворожий бізнес», а також «Слава українським героям, загиблим за волю та незалежність держави». Також вони облили вхід до установи інстальованою «кров’ю», для того щоб показати до чого приводить байдуже ставлення до існування в Україні російського бізнесу. Націоналістично налаштовану молодь підтримали й городяни старшого віку. Віктор каже, що він українець, тому не хоче бачити у місті навіть надпису «Росія». Про акцію дізнався із інтернет мережі.

«У нас є свої банки, навіщо нам російський?» – каже чоловік.



 

Коментарі
06 Лютого 2016, 16:20
Дебіли
06 Лютого 2016, 22:23
Полили, а потім прийшли додому та й спокійнісінько собі нагріли чаю на російському газі
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром