Тепловики розрахувалися з «Волиньгазом» на 5%

05 Лютого 2016, 21:23
1931

Сукупна сума, яку заборгували Теплокомуненерго та бюджетні установи Волині за розподіл газу  становить майже 35 мільйони гривень.

Найбільшими боржниками є підприємства теплокомуненергетики області. За січень  заборгованість підприємств ТКЕ становить 18,4 мільйони гривень  та  14.4 мільйони попередньої оплати за лютий.

Про це повідомили на офіційному сайті «Волиньгазу». Серед підприємств, які не сплатили за розподіл природного газу є і ДКП «Луцьктепло».

«З комунальним підприємством «Луцьктепло» склалася найкритичніша ситуація, яка ставить під загрозу подальше постачання газу на підприємство, що у свою чергу може лишити без тепла та гарячої води мешканців міста Луцька. Ця установа заборгувала найбільшу суму – понад 22 мільйони гривень. Окрім цього, саме «Луцьктепло» лишається єдиним підприємством серед усіх боржників, яке із початку нового року не сплатило навіть найменшої частки заборгованості», - розповідає заступник голови правління з обліку та балансів ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз.

«Волиньгаз» застерігає керівників підприємств-боржників, що несплата заборгованості приведе в подальшому до припинення подачі природного газу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром