У місті оперуватиме пластичний хірург із шоу «Поверніть мені красу»

05 Лютого 2016, 19:34
4410 Джерело: volyn.tabloyid.com

Спільний проект «Пластична хірургія» започатковують «Клініка лікаря Валіхновського» та Центр хірургії ока професора Загурського.

Уже незабаром волиняни матимуть можливість звернутись за допомогою до одного з найкращих пластичних хірургів України Ростислава Валіхновського, пише Таблоїд Волині.

Ростислав Валіхновський – один з провідних хірургів України, родом з Волині. Лікар також відомий як експерт телевізійного проекту «Поверніть мені красу» на каналі «1+1».

Проект «Пластична хірургія» передбачатиме як благодійну медичну допомогу соціально незахищеним верствам населення, так і забезпечення сервісу екстра-класу для тих, хто має можливість оплатити послуги естетичної хірургії.

Основним акцентом його робити на Волині буде, насамперед, реконструктивна хірургія, тобто допомога людям з вродженими та набутими аномаліями.

«Це в першу чергу, люди, які постраждали внаслідок опіків, травм, різних дорожньо-транспортних пригод,побутових, виробничих травм… І різні вроджені аномалії. Сюди входять і «вовча паща», «заяча губа», аномалії вушної раковини, клаповухість», – додає хірург.

Під час прийому наприкінці грудня Ростислав Валіхновський надав консультації 30 землякам. Він обіцяє, що така можливість протягом 2016 року буде у кожного, хто цього потребує.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром