Муніципали з'ясували, що «роги сайгака» – це наркотик

13 Січня 2018, 10:47
Дивне оголошення 10824
Дивне оголошення

Муніципали з'ясували, що за появу дивних рекламних оголошень в обласному центрі відповідають особи, які займаються розповсюдженням синтетичних наркотиків.

Про це повідомила у Facebook прес-служба департаменту муніципальної варти.

Нагадаємо, днями на багатьох вулицях Луцька з'явились дивні оглошення, про те, що невідомі люди за гарну ціну купують роги сайгака, бивні мамонта та зуби кашалота.

Співробітники мунварти вирішили з'ясувати, що ж криється за цими оголошення. Вони зателефонували за номерами, надрукованими на банерах і поспілкувались із «продавцями».

Після розмови у департаменті зробили висновок, що «роги» та «бивні» – це кодові слова, якими оперують певні верстви населення, причому, переконані муніципали, ці люди – нездорові. До речі, від зустрічі з представникаи департаменту, які назвались потенційними продавцями рідкісних частин тіла нехарактерних для Волині тварин, співрозмовники мунварівців відмовились.

Коли ж співробітники департаменту зазирнули в інтернет, вони взнали, що такими термінами користуються драгділери, які торгують різними синтетичними наркотиками.

 

Тож у департаменті дійшли до висновку, що місто необхідно очистити від подібної реклами, чим інспектори і займались впродовж дня.
 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром