Куди піти з дітьми на вихідних 13–14 січня

12 Січня 2018, 16:54
Дітвора катається на санках 5815 Джерело: 1ZOOM.Me
Дітвора катається на санках

Вихідні – чудова нагода відпочити від важкого тижня та «підзарядитися» на цікавих подіях.

Тому, якщо ви хочете насититися позитивними емоціями та гарно провести час з друзями, або з сім’єю, то Район радить вам відвідати такі заходи.

13–14 січня

Етно-фестиваль «Різдво у луцьку»

У програмі: різдвяні обрядові дійства, віншування, колядки, щедрівки від етно-гуртів з Білорусі, Польщі, Литви та України; громадська акція «Спільна Коляда»; презентація традиційних різдвяних страв, питних медів; святковий ярмарок.

Початок фестивалю 13 січня о 12:00 на Театральному майдані.

Етно-фестиваль «Різдво у луцьку»
Етно-фестиваль «Різдво у луцьку»

13–14 січня

Фестиваль здорової їжі  «Про100%фест»

Запрошуємо на «Про100ФЕСТ», який триватиме два дні – 13 та 14 січня 2018 року на вулиці Винниченка, 30А (Academ-Business Hub).

Організатори підготували кілька локацій для того, щоб ви могли якомога цікавіше та з користю провести час, а саме:

«Free scene» – місце, де учасники ПРО100%ФЕСТу презентують свою продукцію та проводять дегустацію. Відвідувачі фестивалю, за бажанням, також можуть презентувати свій корисний кулінарний витвір, попередньо узгодивши деталі участі з організаторами. А рецепт такої страви ми розмістимо на нашій сторінці, з вашої згоди.

«Shopping zone», або так званий «Ярмарок», де буде відбуватись купівля-продаж натуральних, якісних та корисних продуктів. Сир, хліб, смаколики, мед та навіть сукні – це невелика частинка тих товарів, які будуть представленні на нашому фестивалі!

«Relax zone» – порадує відвідувачів масажем та йогою.

«Creative zone» – зона, де будуть проходити майстер-класи для дорослих та діток.

«Fhoto zone» – локація, де кожен зможете зробити гарне фото на згадку.

 «Free zone» – місце, де гості зможуть просто насолодитись святом, поспілкуватись з друзями, смакуючи чай або сік з корисними солодощами та просто милуватися краєвидом з вікна.

Вартість участі за два дні – 100 гривень. У вартість входить участь у дегустаціях, деяких майстер-класах, вільний доступ до всіх заходів на «Free scene».

Організатори запрошують до співпраці тих, у кого є бажання розповісти про себе, про свої корисні послуги та товари, а також музичні гурти чи окремих виконавців для виступів на вільній сцені.

Організатори фестивалю – простір для роботи, творчості та відпочинку Innerspace та Тетяня Хрищук, відома у соцмережах як Квітуча мама.

Фестиваль здорової їжі
Фестиваль здорової їжі

13–14 січня

Джуманджі: Поклик Джунглів

Четверо підлітків вирішили пограти у стару комп'ютерну гру під назвою «Джуманджі», про яку раніше ніхто з них не чув. Тільки ось після вибору персонажів щось пішло не так, і хлопчики й дівчатка перемістилися у гру, перетворившись у своїх персонажів. Один став відважним шукачем пригод, другий втратив півметра зросту й тепер є коротуном, третя перетворилася в пухленького старого професора, а четверта – у спритну й неймовірно красиву амазонку. Всі вони потрапили у привабливий і жахливо небезпечний світ джунглів, де померти дуже легко. Вони повинні діяти разом, щоб знайти дорогу додому з цієї жахливої гри.

Вік: 12+

Час і місце: 10:30, Адреналін, кінокомплекс, вулиця Карбишева, 1; 10:10; 13:20, 3D; 15:45, 3D; 18:10, 3D; 20:35, 3D; 23:10,

10:50, 3D; 15:15, 3D; 19:10, Premier city, кінотеатр, вулиця Сухомлинского, 1.

13–14 січня

Санта i компанiя

Причина в тому, що якщо захворює один ельф, то й усі інші теж. Без помічників Санта не встигне все підготувати до Різдва, тому він повинен летіти в місто за вітаміном «С» для своїх хворих. І це не так просто, як здається, адже містера Клауса всі сприймають за якогось божевільного й не визнають у ньому того самого символу Різдва. Санта повинен знайти собі помічників серед світу людей, щоб роздобути ліки й доставити його для ельфів.

Вік: 12+

Час і місце: 11:55; 14:10; 16:10, Premier city, кінотеатр, вулиця Сухомлинского, 1

12:40; 18:00, Адреналін, кіно комплекс, вулиця Карбишева, 1

13–14 січня

Таємне життя комах

У них є своя принцеса, а кожен у царстві має своє завдання, яке повинен виконувати. Це рутинне життя деяким трохи набридає, але для ідеального царства можна і потерпіти. Тільки ось неймовірно активний і позитивний Сфінкс вибивається з цих комах, адже він не такий, як інші. Прекрасне життя царства хоче порушити злісна Оса, якою керує жага влади. Вона бажає за будь-яку ціну захопити собі цю землю і всіх її жителів. Щоб врятувати себе, комахи повинні використовувати свої найкращі вміння та діяти як одне ціле.

Час і місце: 10:10, Premier city, кінотеатр, вулиця Сухомлинского, 1

13:40; 16:35, Адреналін, кіно комплекс, вулиця Карбишева, 1

Неділя, 14 січня

Різдвяне дійство «Три празники в гості»

У драмтеатрі імені Т. Г. Шевченка відбудеться святково-обрядове різдвяне дійство «Три празники в гості».

Захід відбудеться 14 січня о 13:00.

Під час заходу виконуватимуть колядки, щедрівки, посіватимуть гостей свята, проводитимуть святообряди водіння Маланки, кози. Виконуватимуть це народні аматорські фольклорні колективи Іваничівського, Камінь-Каширського, Ківерцівського, Ковельського, Луцького, Любешівського, Маневицького, Рожищенського, Старовижівського, Шацького районів, міст Луцька та Ковеля.

На захід запросили вокально-інструментальний ансамбль «Цикади» Гміни Дорогуськ (Польща).

Різдвяне дійство наповнять не лише сакральним, а й патріотичним духом.

У фойє театру діятиме мистецька акція «Різдвяні символи», де представлять новорічно-різдвяну атрибутику: павуки, дідухи, маски-ряджених.

Запрошують лучан і гостей міста долучитися до народних традицій святкування Різдва. Вхід буде вільний.

Різдвяне дійство «Три празники в гості»
Різдвяне дійство «Три празники в гості»

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром