Струмівка: чому в сервісному центрі МВС утворилися «затори»

12 Січня 2018, 13:40
В сервісноиу центрі великі черги 7591
В сервісноиу центрі великі черги

Деякі лучани скаржаться, що через великі черги декілька днів не можуть скористатися послугами сервісного центру МВС.                 

Уже з 6:00 чи 7:00 ранку люди збираються біля приміщення і записують себе в чергу на аркуш паперу, щоб перереєструвати автомобіль, який привезли з-за кордону, або щоб обміняти посвідчення водія.

Хоча в центрі пояснили, що з посвідчення водія старого зразка є дійсними до закінчення тридцяти- або п’ятидесятирічного строку їх дії, а безстрокові посвідки водія дійсні довічно.

Відвідувачі записуються в чергу
Відвідувачі записуються в чергу

В сервісному центрі журналістам Району розповіли, що клієнтів приймають не по тому списку, що сформували відвідувачі. Ті списки формують тільки на вулиці, а як заходять в середину, то адміністратори з 9:00 приймають незалежно від сформованої черги. Найперше видають талони тим, хто вже оплатив послуги.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника сервісного центру МВС Едуард Савік зазначив, що люди самі собі роблять такий ажіотаж.

Не приймають по сформованому списку на вулиці, тому що всіх адміністраторів потрібно забезпечити роботою. А відвідувачі зазвичай пишуть спершу багато людей на обмін посвідчення водія.

«Таким чином виходить, що інші адміністратори сидять без роботи. Тому я сказав на рецепції, щоб частину людей писали на перереєстрацію автомобілів, а частину на обмін посвідчень водія», – зауважив Едуард Савік.

Відвідувачі сервісного центру МВС
Відвідувачі сервісного центру МВС

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром