Луцький двір: на Соборності живуть від виборів до виборів

05 Лютого 2016, 12:07
2012

У дворі на Соборності, 10-12 перед виборами поставили нові конструкції для дитячого майданчика, а після морозів обіцяють завершити облаштування асфальтних доріжок.

Район.Луцьк продовжує мандрувати місцевими дворами і розпитувати мешканців про особливості їхньої дворової території.

Цього разу потрапили до одного із дворів на проспекті Соборності. Увагу тут привернули не до кінця облаштовані доріжки. У дворах сусідніх будинків асфальтне покриття уже зробили, а на вході до прибудинкової території збоку будинку № 10 майоріє аварійна стрічка.


Місцева мешканка розповідає, що дороги почали робити, поки ще не було морозів. Очевидно завершать, коли потепліє.

«Раніше тут були такі дороги, що хоч качок заводь. Там, де смітник, завжди було багато води, машини розносили багнюку. Зараз, звісно, уже набагато краще», – зауважує мешканка.

Єдине, що не дуже імпонує жінці у «перевтіленні» двору – те, що «дерев забагато зрізали».  Проте у теплу пору року є де відпочити. Хоч і не біля кожного під’їзду, але лавочки у дворі поставили. А за столиком, за словами мешканки, частенько збираються чоловіки за чаркою.


Дворовій малечі теж є чим зайнятися. Посеред двору між двома будинками розташований чималий дитячий майданчик. Посередині стоять дві конструкції з гірками, одна з яких, вочевидь уже пережила чимало, інша – зовсім новенька.

«Оту конструкцію з гіркою і гойдалки, які уже зняли, поставили перед минулими виборами. Уже й не пам'ятаю, хто тоді балотувався. А все, що нове, то уже перед цими», – ділиться мешканка.


Жінка каже, що і з батьком одного з депутатів знайома, а от сина його бачила лише на фото. Діти про депутатів не знають, проте у новеньку пісочницю, яку ще не облаштували, «наносили» трохи піску. Все ж нове краще старого.


«Аби доробили, то добре було б. А то всяке буває. Морози пройдуть та ентузіазм зникне», – зауважує місцевий мешканець.

А поки чекають на завершення робіт, обговорюють створення ОСББ. Уже й підходящу кандидатуру на голову підібрали. Проте про плюси чи мінуси такої зміни, запевняють, говорити поки зарано.







Коментарі
05 Лютого 2016, 17:48
А самим мешканцям зібратись і доробити свій двір,в падло((((
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром