Даньшина: знайшли автівку, яка збила дівчину на Відродження. ОНОВЛЕНО

11 Січня 2018, 14:41
Поліцейські прикривали автівку своїм «Пріусом» 11375
Поліцейські прикривали автівку своїм «Пріусом»

Журналістам, які прийшли знімати сюжет про знайдену автівку, водій якої, ймовірно, відправив до реанімації школярку, намагались заборонити зйомку луцькі правоохоронці.

Про це йдеться у відеосюжеті на сайті ВРД НСТУ.

Нагадаємо, у понеділок, 8 січня, близько 21:30, легковик збив дівчину на переході поблизу супермаркета «Там-там-експрес» на проспекті Відроджененя у Луцьку. Злочинець не став затримуватись і залишив місце автопригоди. Дівчина ж була госпіталізована медиками «швидкої» до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Наступного дня поліцейські оголосили у розшук автомобіль Opel Omega темного кольору на польських «бляхах», на яких були літери WGR і цифри 14.

У середу, 10 січня, у мережі з'явилась інформація від автомайданівця Сергія Похи, що він розшукав схожу автівку на приватній території у мікрорайоні ЛПЗ. Активіст викликав на вулицю Даньшина правоохоронців.

На момент приїзду телевізійників, біля знайденої автівки вже перебував Prius патрульних, які службовою автівкою спробували перекрити поле зору камери.

Після цього до журналістів підійшов місцевий житель і заявив, що «німця» з характерними пошкодженнями пригнали саме йому: чоловік, нібито, мав відремонтувати «Опеля». Чоловік додав, що власник автівки подасть на телекомпанію позов до суду, оскільки він не давав дозволу на зйомку.

Поліцейські, в свою чергу, відбулися або мовчанням, або погрозами у бік журналістів.

Детальніше – у відеосюжеті:

У четвер, 11 січня, сектор комунікації Нацполіції на сайті ГУНП підтвердив інформацію, що саме цей Opel був учасником ДТП, у якому постраждала школярка.  За інформацією правоохоронців, автівкою керував 21-річний молодик з Луцького району.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром