Ткачук vs Рижков: депутату не знайшли покарання за те, що він штовхнув активіста

10 Січня 2018, 23:19
Євген Ткачук та Сергій Рижков 3340 Джерело: Конкурент
Євген Ткачук та Сергій Рижков

У поліції не знайшли підстав щоб арештувати Євгена Ткачука за бійку у Луцькраді. Зазначили, що немає даних, які вказували б на ознаки правопорушення.

Про це написав Сергій Рижков на сторінці у Facebook.

22 грудня, на сесії Луцької міської ради, Сергій Рижков вступив в словесну перепалку з позафракційним депутатом Євгеном Ткачуком. Після чого Ткачук штовхнув активіста і той впав на стіл.

У дописі Рижкова йдеться про те, що доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на основі їх присутності посадова особа і встановлює є правопорушення чи немає.

Ці дані встановлюються протоколом, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів.

У пості Рижков наводить витяг із статті 173.

Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, – тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також це можуть бути громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку. Ще один варіант – адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Наприкінці посту автор запитує у користувачів соцмережі:  «P.S Хто як думає, що написав депутат в поясненнях?».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024