40 район: продається "таємнича" земля

13 Липня 2015, 13:47
5123

Дивна ситуація відбувається із ділянкою землі, що біля супермаркету «Фуршет». Річ у тім, що ніхто не може пояснити, кому саме належить ця земля та яке її призначення. Однак пустир, який нікому не належить, продається.

До Район.Луцьк звернулися мешканці прилеглої вулиці Гордіюк, аби дізнатись, кому належить ділянка землі біля ТЦ «Глобус». Справа в тім, що на цьому місці пустир ось уже понад п’ять років. Через дорогу від спального району усі землі перебувають у підпорядкуванні не Луцька, а Луцького та інших районів.

Спочатку ми звернулися до начальника відділу містобудування та архітектури Луцької РДА Віктора Велка. Архітектор не міг нічого прокоментувати з цього приводу та перевів всі "стрілки" на «земельників». У свою чергу останні порадили нам надіслати запит в управління Держземагенства у Луцькому районі Волинської області, бо не володіють точною інформацією.

За підписом заступника начальника управління Держземагентства у Луцькому районі Миколи Мірчука ми отримали відповідь, що за вказаним кадастровим номером 0721885801:01:001:0593 жодної інформації не знайдено, оскільки дана земельна ділянка відноситься до іншої адміністративно-територіальної одиниці.

Цікаво, але прилегла заправка ОККО належить саме Луцькому районі, а територія через п’ять кроків – вже ні.

На Публічній кадастровій карті України вказано, що ця ділянка – приватна власність, площею 0,25 га, цільовим призначенням якої є ведення особистого селянського господарства.

Натомість у головному управлінні держземагентства у Волинській області Район. Луцьк проінформували, що земельна ділянка відноситься до Ківерцівського району, цільове призначення якої – ведення комерційної діяльності. Окрім цього, інформація про власника земельної ділянки містить персональні дані особи, які, згідно з чинним законодавством, не можуть бути розголошені.

У свою чергу, Ківерцівська РДА проінформувала, що ця земельна ділянка зареєстрована на ТзОВ "Біопетроль". Право власності підтверджується Державним актом Серія ЯЛ №818229.

На сьогодні «загадкову» ділянку продають. Проте номери телефонів, вказані на обгородженому паркані, – не відповідають.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром