Лучанка лишилась без руки через впертого начальника польської пральні

09 Січня 2018, 12:44
Лучанка Альона Романенко втратила руку на роботі у Польщі 7692
Лучанка Альона Романенко втратила руку на роботі у Польщі

Через нещасний випадок лучанка Альона Романенко втратила руку на заробітках.

Її кінцівка майже годину пробула у гарячій пральні, бо власник не дозволив зупинити машину. Відео-звернення про це лихо опублікував чоловік Андрій на каналі Уoutube.

Альона приїхала на роботу 11 листопада 2017 року. Говорить, що грошей не вистачало, тому знайшли такий вихід. Роботу шукали протягом двох тижнів, знайшли в Любоні, що біля Познані. 

Лучанка працювала у прасувальні, але ще з перших днів траплялись негаразди.

«Ця машина, на якій я працювала, дуже часто ламалась. Нас перекидали то на одну, то на другу. 15 грудня я приступила о 10 ранку, моя робота була пов'язана із причіплюванням простирадл, пошвів. Дивно, але інструктаж мені ніхто не проводив, лише жінки, які працювали там довгий час казали – роби так і так», – розповідає Альона.

Згодом лучанці повідомили, що якщо у машині буде вузол, то його треба буде вийняти.

«Якраз в той день я і побачила цей вузол, полетіла забирати. Машина втягнула простирадло, а згодом і мою руку, але руку затягувало повільно. Я дуже голосно кричала, через трохи до мене підбігла жінка, вона почала шукати, кому сказати. Хоча там було багато чоловіків і жінок. До того часу моя руку була там уже вище кисті», – ділиться жахливими спогадами Альона Романенко.

Рятувальники приїхали через 15 хвилин, жінці одразу ж почали ставити катетри в шию та вену, знеболюючі у цьому випадку не допомагали.

Альона говорить, що біль був неймовірний та жахливий:

«Моя рука майже годину пробула у гарячій машині, бо власник сказав, що це категорично заборонено робити (зупиняти машину, – ред.). До мене одразу підбігли дві українки  і одна полячка. Я не втратила свідомість і все пам'ятаю, коли відірвало руку, коли готували до операції».

Першу операцію жінці зробили одразу, друга була 28 грудня, на черзі третя. Альона Романенко дякує усім, хто про неї піклується, зазначає, що лікарі хороші, а медсестри по декілька разів запитують, чи щось потрібно.

Правда, власник прасувальні не проявив ніякої турботи до його працівниці, був лише один раз після першої операції, але допомогти не запропонував.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром