Кравчука: муніципали не реагують на звернення про сміття

09 Січня 2018, 09:14
Сміття у Луцьку 9207
Сміття у Луцьку

Стихійне сміттєзвалище просто під рекламним щитом створили поблизу ТЦ «Слон». Піддони, пластикові стаканчики та різний мотлох лежать великою купою недалеко від автостанції.

Про ситуацію зі сміттям написав на Facebook депутат Луцької міської ради Богдан Богонос. За його словами, сміття там почали скидати вже давно. А близько місяця тому він звернувся у Департамент муніципальної варти для вирішення проблеми. Однак, станом на 8 січня 2018 року втручання луцьких муніципалів не помітно. 

 

«Близько місяця тому акцентував увагу Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на ситуацію з купами сміття біля ТЦ «Слон», прямо під бордами ФОП «Товстенюк». За кілька днів по тому Юлія Сиротинська інформувала, що уже займаються вирішенням цього питання. Сьогодні у нас 8 січня 2018 року, нижче публікую фото з того ж місця. Проблема лише поглиблюється. У мене, як і у містян, виникає логічне питання: чи доцільно витрачати на департамент понад 10 мільйонів на рік, якщо суб'єкти господарювання плювати хотіли на правила благоустрою міста?», – йдеться в тексті допису.

 

 

Пакети, піддони і пластикові пляшки і далі лежать біля ТЦ «Слон», і позначають місце, куди можна безкарно скидати різний непотріб.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024