Луцький двір: на Волі, 43 діти до садочка не йдуть, а «пливуть»

03 Лютого 2016, 16:50
3366

У луцькому дворі на Волі,43 розбитий асфальт, «сезонні» лавочки і немає дитячого майданчика.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Луцький двір». Цього разу ми завітали на міське подвір'я, що знаходиться за адресою Волі,43. Схоже на те, що тут живуть довірливі люди, які не бояться злодіїв. Перше, що впало в око – це вивішені після прання простирадла.

Територія самого двору простора. Достатньо місця для ковзанки, гойдалок та спортмайданчика, якими тут і не пахне. Зате прибудова до будинку, в якій знаходиться офіс - без проблем.

Місцева мешканка, яка не побажала представитися, розповіла про те, що є і чого бракує у їхньому дворі:

«Одного разу батьки своїми силами зробили пісочницю, але її розбили. У нас двір частково кооперативний, бо до ЖЕКу відноситься. Лавочки поставили. Але з лавочками така ситуація: сезон побудуть і все. Дивно, що от зима ще не закінчилася, а лавочки і досі на місці. З другого боку цей двір колись був дуже гарний. Я з дитинства пам'ятаю, що і тенісний стіл стояв, і волейбольне поле було. Працювати є над чим, аби було якесь бажання».


У дворі дуже розбитий асфальт. Після різкого потепління біля будинків можна «потонути» в калюжах та болоті.



Як розповіла жінка, жителі їхньої багатоповерхівкия ніби й мали намір звертатися до міської ради по допомогу, проте, така ініціатива не зрушила з місця. 

Самі ж владці та відповідні комунальні структури, схоже, не поспішають займатися цією проблемою.

Окрема тема – це дорога до дитячого садочка, яка вкрай розбита і перетворилася у величезну баюру, тому малюки мало не допливають до ДНЗ: «В першу чергу у нас проблемний заїзд і дорога до садочка. Купа дітей ходить до садочка щодня. Мало того, що під ногами невідомо, що робиться, то ще й дорога не освітлюється», - зазначила співрозмовниця.

Отож, як бачимо, у дворі на центральному проспекті міста проблем не бракує.

Якщо ви маєте бажання показати гарний двір, в якому проживаєте, чи висвітлити його проблеми, звертайтеся у редакцію за номером телефону: (0332)78-70-96, або ж лишайте адреси у коментарях.

Коментарі
03 Лютого 2016, 19:30
новина з пальця. хоч би калюжу посоліднєє знайшли)
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024