Завокзальний ринок: фарш з підлоги продавали лучанам

07 Січня 2018, 14:35
Фарш на підлозі 6032
Фарш на підлозі

Фарш тримали на підлозі, а потім поклали на вітрини, з яких і торгували. 

Кілька кілограм фаршу лежало просто на підлозі одного з приміщень Завокзального ринку у Луцьку напередодні Різдва. Про це у Facebook написав користувач Андрій Плахтій.

Допис, опублікований лучанином
Допис, опублікований лучанином

«Якщо придивитись до фото – видно бренд, виробника. Думаю, що торгова точка по франшизі, але це не знімає відповідальності з виробника за супровід і контроль якості своєї продукції. Як фарш опинився на землі, не знаю. Швидше за все, це був прийом товару. Його згрузили там, і продавець помаленьку його переміщав в холодильник і на вітрину. Я, очікував там на людину, тому хвилин 15 спостерігав за цим процесом. Фарш просто був на підлозі біля вхідних дверей. Біля нього пройшла купа людей», – розповідає користувач.

Можливо, це торгова точка відомого бренду
Можливо, це торгова точка відомого бренду

Повз м'ясо на підлозі довгий час проходили люди
Повз м'ясо на підлозі довгий час проходили люди
 
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром