Княгининок: голову ОТГ звинуватили у «тихому» злочині

05 Січня 2018, 16:47
Голова Княгининівської громади Олена Твердохліб 9180
Голова Княгининівської громади Олена Твердохліб

Голову Княгининівської ОТГ Олену Твердохліб звинувачують у тому, що вона «по-тихому» змінила склад адміністративної комісії сільської ради. 

Про це у Facebook написав колишній учасник комісії, вчитель і завуч Княгининівської школи Сергій Шудра.

Чоловік зазначив, що його вивели зі складу комісії і не проінформували про це.

«Тут постійно пишуть про те, що ми не такі як всі, що ми йдемо в Європу. Але судячи з того, як приймають рішення, про це важко сказати. У різні часи по-різному ставилися до «неугодних». За царя-батюшки їх вішали, за Сталіна – розстрілювали, у часи «застою» їх відправляли в психлікарні. А в нас мовчки просто «прибирають» зі шляху. До чого це я? Коли Олена Олегівна стала сільським головою, то запропонувала мені стати членом адмінкомісії, на що я дав згоду. Але мене дуже здивувало рішення виконкому від 25.10.2017 року № 220 «Про внесення змін до складу адміністративної комісії», де мене вивели зі складу комісії і не повідомили», – написав Сергій Шудра.

За його словами, причиною такого рішення стало те, що на одному з засідань він пішов проти всіх і проголосував «проти», в той час, які всі проголосували «за». У тому, що причина «ховається» саме тут, Сергій Шудра впевнений на 100%.

Окрім того, колишній член виконкому зазначив, що дозволяв собі висловлюватися критично відносно деяких реплік очільниці громади. Чоловік зауважує, що це теж стало приводом «тихого усунення» з адміністративної комісії.  

Пан Сергій написав, що абсолютно не «горить» бажанням працювати в цій комісії, адже в нього й в школі вистачає справ. Та пише, що його повинні були хоча б попередити про це.

«Браво, виконком! Браво, Олена Олегівна! Так тримати!», – підсумував Шудра.

Знизу під дописом Олена Твердохліб зазначила, що нечесно звинувачувати її в навмисному усуненні.

1
Коментарі під дописом Сергія Шудри
Коментарі під дописом Сергія Шудри

Коментарі під постом колишнього члена виконкому
Коментарі під постом колишнього члена виконкому

 

Журналісти Району взяли коментар в голови ОТГ з цього приводу. Олена Твердохліб заперечує те, що написав Сергій Шудра.

«Адмінкомісії часто проводять без моєї участі в зв'язку з виконанням моїх службових обов’язків. Ніяких претензій до Сергія Шудри в мене немає. Останнім часом в сільську раду надходить дуже велика кількість адмінпротоколів, і залучати членів комісії, які не працюють в сільраді, стає важче, тому що їх основна робота заважає приходити на ці комісії. Тому була пропозиція від членів комісії замінити Сергія Шудру, який є вчителем  та завучем в школі, і має щільний графік, на начальника гуманітарного відділу сільської ради», – прокоментувала Олена Твердохліб.

Анна МАНЮХІНА

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром