Лучани знову скаржаться на сморід

05 Січня 2018, 15:23
Знову смердить 4408
Знову смердить

Лучани вже давно скаржаться на нестерпний сморід  у місті. Влітку причиною неприємних запахів визнали поля для фільтрації Гнадівського цукрового заводу та Біопаливно-енергетичної компанії. Ще в жовтні згадані підприємства відзвітували про усунення причин неприємного запаху у місті. Однак, лучани продовжують нарікати на сморід у різних районах міста.

На жахливий запах поскаржилася у своєму Facebook лучанка Ольга Бузулук. За її словами, смердить у Луцьку на вулицях Львівській, Станіславського та Потебні. У коментарях під дописом пишуть, що запах відчувається і в центрі міста.

«За попередній місяць були поодинокі звернення. До нас зверталися, що часом після дощу якісь запахи відчувалися. Люди дзвонили в 9-10 вечора. Ми приїздили зранку на місце, а смороду вже не було. Хто його знає, де воно завоняло», – коментує у телефонній розмові начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда.

За його словами, екологи отримали за грудень 5-6 звернень, і жодне не говорило про системність смороду.  Причиною може бути як несправність каналізації, так і інші якісь локальні проблеми, які вже поза межами компетенції відділу екології.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром