У Луцьку з'явилася карта крутих громадських місць та подій

04 Січня 2018, 14:10
Цей проект народився у березні 2017-го 3958
Цей проект народився у березні 2017-го

Творча група Молодіжного центру Волині представила проект Login Lutsk.

Презентація відбулася у приміщенні центру в четвер, 4 січня.

Презентували проект його ініціатори – Елісон Стоунер та Юлія Ткачук.

Цей проект народився у березні 2017-го. Активісти Молодіжного центру хотіли допомогти студентам та приїжджим людям бути більш активними у громадській діяльності Луцька. Проект носив назву LutskExploression.

Він майже завершений, останній його етап – мапа. Спочатку планували створити роздруківки із цікавими місцями Луцька для учасників цього проекту, але пізніше подумали, що це можна зробити для усього міста.

Ця карта буде корисною для людей, які хочуть кудись піти, але не знають, куди саме. Для студентів, які тільки вступили у вузи Луцька, туристів та просто жителів цього міста.

Щодо цього своїми думками поділилась менеджер проекту Оксана Цимбалюк.

Жінка родом з Луцька, але останні чотири роки проживала у Польщі. У Любліні вона займалась інтеграцією іноземців.

«Перебуваючи у Польщі, я займалась дещо іншою діяльністю. Переїхавши назад у Луцьк, мені було важливо повернутись у світ громадськості. Я хотіла кудись піти, але не знала куди. Не було такої платформи, на яку можна зайти і дізнатись, що робиться у місті, які заходи відбуваються»,– розповідає співорганізаторка.

Будь-хто може зайти на сайт і побачити весь авторитет міста, починаючи від культурних закладів, завершуючи спортивними клубами.

Зручним є те, що на сайті усі локації об’єднані у категорії, що значно спрощує пошук потрібних для себе місць. До прикладу: Волонтерство, Громадські об’єднання, Знання, Культура, Розваги, Спорт і туризм, Суспільство.

Вибираючи певну категорію, можна дізнатись детальніше про кожне місце: його сферу діяльності, контакти працівників, можливості.

Розробник сайту Микола Волочай запевняє, що, знайшовши для себе цікаву подію чи місце, там одразу ж можна розрахувати маршрут.

Микола Волочай
Микола Волочай

Крім карти, на сайті можна знайти анонси цікавих громадських подій на кожен день. І локацію, і подію, які є корисними для Луцька на сайт може додати будь-хто.

Додати власну подію дуже легко
Додати власну подію дуже легко

Ще однією цікавинкою сайту є цитати лучан про Луцьк та красиві фотографії міста. Цей банер розміщений внизу головної сторінки.

Для того, щоб проект ставав щоразу кращим, є віконечко із зворотнім зв’язком. Там кожен зможе поділитись враженнями та пропозиціями для сайту Login Lutsk.

Цікаві факти про Луцьк можна знайти на сайті
Цікаві факти про Луцьк можна знайти на сайті

Платформа буде вдосконалюватись та популяризуватись, тому слідкуйте за оновленнями!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром