Вороніхіна: у 30-му садочку не хочуть створювати благодійний фонд

02 Лютого 2016, 12:32
4659 Джерело: pravda.lutsk.ua

Керівництво дитячого садочка №3 0 «Сонячний», що на вулиці вороніхіна. 10,  проти створення благодійного фонду, за допомогою якого можна буде простежити рух батьківських грошей.

Про це повідомив депутат Ігор Поліщук на третьому пленарному засіданні сесії міської ради у вівторок, 2 лютого.

Він зауважив, що батьки скаржаться на те, що керівництво садочка відмовилося створювати благодійний фонд. За допомогою такого фонду батьки могли б відстежувати рух коштів, які вони дають на допомогу ДНЗ.

«Керівництво садочка їм сказало: «Якщо хочете, щоб ваші діти доходили у садочок, благодійний фонд створювати не будемо», – зазначив Ігор Поліщук.

Запит до Миколи Романюка депутат подав, аби розібратися з ситуацією, що склалася у садочку № 30. Ще один запит Ігор Поліщук надіслав заступникові міського голови Андрієві Киці. За словами депутата, під час вступу на посаду заступник казав, що буде підтримувати батьківські ініціативи при створенні благодійних фондів при школах та садочках.

Депутат попросив Андрія Кицю повідомити школи та садочки про те, що міська рада та він як заступник голови не проти створення таких фондів. У іншому випадку фракція «УКРОП» буде вважати, що заступник проти прозорості витрати батьківських грошей.

Обидва запити підтримали більшістю депутатських голосів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром