Майже 90 викликів отримали луцькі патрульні у ніч на 1 січня

01 Січня 2018, 13:45
Як працювали патрульні у новорічну ніч 13523
Як працювали патрульні у новорічну ніч

На 89 викликів довелося реагувати патрульним поліцейським Луцька у ніч на 1 січня. Серед них – масові бійки, конфлікти, сімейні сварки, ДТП та порушення режиму тиші. 

«Усі екіпажі були зайняті постійно і працювали без перерви. Біля головної ялинки в центрі міста громадяни поводились тактовно», – розповів командир першої роти патрульних Олександр Оліферчук.

Слід зауважити, що місто додатково патрулювали піші поліцейські. 

На Глушець о третій ночі патрульні зловили 19-річного хлопця з невідомою речовиною, схожою на наркотики. Далі з ним працювала слідчо-оперативна група. Трохи пізніше поліцейські зупинили масову бійку на Відродження. Сутичка між двома компаніями молодих хлопців закінчилася без жертв. Близько четвертої ночі патрульні поїхали рятувати непритомного хлопця, якого сильно вдарили по голові. 

О п'ятій прибули на виклик на вулицю Ківерцівську, де п'яний водій врізався у металевий бар'єр на мості. Водія шпиталізували. 

Трохи згодом зловили водія з ознаками сп'яніння на вулиці Огієнка. Хлопець відмовився від проходження тесту на драгері, однак постанову за частиною 1 статті 130 отримав. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром