Інформацію про «викрадення» дітей спростували. ОНОВЛЕНО

28 Грудня 2017, 13:55
Кіднепінг? 12783
Кіднепінг?

Лучани забили на сполох у соцмережі, оскільки переконані, що стали свідками кіднепінгу. Відповідний допис у Facebook розмістив Назар Ладчук. Згодом допис зник.

Чоловік повідомив, що у четвер, 28 грудня, йому стало відомо про те, що на 40-у кварталі, між АС №2 і Варшавським ринком невідомі нібито викрали двох дітей. 

Оновлено о 14:57

У поліції кажуть, що інформація про «викрадення» дітей, яка поширилася містом після обіду 28 грудня, недостовірна, пише ВолиньPost.

Як повідомили в управлінні патрульної поліції Луцька, екіпаж правоохоронців виїжджав на відповідний виклик поблизу автостанції №1, що на вулиці Конякіна. 

На місці виявилося, що працівники сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Волинській області забрали двох дітей у жінки, яка жебракувала.

У секторі поінформували, що протягом грудня на автостанції, Завокзальному ринку та прилеглих територіях проводилися превентивні заходи із залученням карного розшуку та служби в справах дітей на предмет виявлення дітей, які займаються жебракуванням. 

Двох малолітніх виявили неподалік АС-1 і сьогодні їх забрали та передали службі в справах дітей. Дітей тимчасово поселять в притулку.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром