«Волинь» поповнили двома новими гравцями

27 Грудня 2017, 09:09
2794

У ФК «Волинь» взяли ще нових гравців – Олександра Сафонова та Дмитра Скоблова.

Про це пишуть на офіційному сайті футбольного клубу.

Дмитро Скоблов, як і перший зимовий новачок «Волині» Владислав Кравченко, у першому колі чемпіонату України виступав за харківський «Геліос». Цього сезону вихованець маріупольського футболу зіграв у 20-ти поєдинках Першої ліги та відзначився двома голами.

«Завжди хотів грати у Прем’єр-лізі, тож тепер прагну досягти такої мети у складі «Волині», – розповів під час презентації сам Дмитро Скоблов.

Олександр Сафонов – 26-річний захисник – останній рік відіграв у білоруському «Слуцьку» та посів з командою сьоме місце в елітному дивізіоні чемпіонату Білорусі. Екс-гравець «Черкаського Дніпра» та «Буковини» протягом сезону провів 28 поєдинків та забив три голи.

«Нові гравці дуже амбіційні, і з ними ми прагнемо виконати поставлені перед клубом завдання», – підсумував спортивний директор Валентин Кошельник.

Нагадаємо, що окрім Дмитра Скоблова та Олександра Сафонова склад «Волині» у грудні поповнили Владислав Кравченко, Роман Світличний, Вадим Страшкевич, Олександр Воробей, Олексій Клак, Валерій Болденков, Рудольф Сухомлинов та Олександр Климець.

Усі разом вони вже із середини січня готуватимуться з командою до продовження сезону в чемпіонаті України серед команд Першої ліги.

Читайте також: «Волинь» уклала контракт з новим гравцем.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром