Соборності: вперті лучани вкотре перегородили в'їзд у двір

26 Грудня 2017, 17:10
В'їзд знову перегородили 4445
В'їзд знову перегородили

Мешканці луцької багатоповерхівки продовжують встановлювати імпровізовані обмежувачі руху, незважаючи на зусилля представників муніципальної варти звільнити від них місто.

Про це у Facebook повідомила Марія Масальська.

Жінка зауважила, що шлагбаум, який перегороджував в'їзд на прибудинкову територіюбудинку №20а на проспекті Соборності у Луцьку, став однією з перших «жертв» мунвартівців. Нагадаємо, цей обмежувач руху, що «стояв тут споконвіків», демонтували ще у кінці жовтня. Тоді місцеві жителі спробували завадити муніципалам, але марно.

10 листопада представникам департаменту муніципальної варти довелось здійснювати демонтаж «по другому колу»: тоді у якості штучних перепон для автотранспорту жителі будинку використали бетонні бордюри. Муніципали прибрали їх з проїжджої частини, для чого навіть «пригнали» спецтехніку.

На сьогодні в'їзд до будинку знов перегороджують «самопальні» обмежувачі руху – цього разу у вигляді старих бетонних клумб. До того ж, звернула увагу лучанка, тут, як і раніше, розташований знак «тупик».

Тож авторка допису звернулась до очільниці департаменту із запитанням: «Коли вже муніципали почнуть думати головою, і коли встановлять назад демонтований шлагбаум?»


Знак «Тупик»
Знак «Тупик»

Імпровізовані обмежувачі руху
Імпровізовані обмежувачі руху

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром