Луцькі волейболістки йдуть «зимувати» на другому місці Суперліги

25 Грудня 2017, 09:54
Волейболістки «Волині-Університету» завершили календарний рік перемогою над «Орбітою» 4095
Волейболістки «Волині-Університету» завершили календарний рік перемогою над «Орбітою»

Дівчата з «Волині-Університету» взяли одну перемогу в двох іграх проти запорізької «Орбіти» та завершили перше коло чемпіонату України на «срібній» позиції турнірної таблиці.

Переможна хода підопічних Богуслава Галицького (якщо відняти поразки від «Хіміка», вони виграли усі матчі сезону) усе-таки мала шанси завершитися саме у Запоріжжі, адже місцева команда на власному майданчику дала бій навіть чемпіонкам країни, довівши нещодавно одну з ігор проти Южного до п’ятої партії. Продемонстрували характер господарки зустрічі й останньої суботи. Якщо першу партію доволі впевнено виграли волинянки, то далі вони раз за разом втрачали перевагу над опонентками та дозволяли їм виривати важкі перемоги у своєрідних волейбольних «клатч-таймах». У підсумку, перша гра все ж завершилась на користь «Орбіти» - 1:3 (25:16, 24:26, 26:28, 20:25).

Утім, другий матч розвіяв усі сумніви щодо запитання, який колектив заслуговує на другу сходинку в таблиці Суперліги: недільного дня дівчат з «Волині-Університету» зупинити було вже неможливо. Яскрава гра нашої ліберо Анастасії Карасьової, передачі Олени Рудик, а також «вбивчі» атаки Людмили Осачук та Марини Скрипник (найкращої у матчі за версією офіційного сайту Федерації волейболу України) багато в чому вирішили долю матчу для команди Галицького – 3:0 (25:19, 25:22, 25:18).

Читайте також: «Тайм-аут на районі». Епізод четвертий

Таким чином, на зимові канікули луцькі дівчата йдуть другими у таблиці Суперліги, маючи відрив у п’ять залікових пунктів від найближчих переслідувачок з «Галичанки». А посумувати за великим волейболом в Луцьку доведеться до 19-20 січня наступного року, коли «Волинь-Університет» прийматиме гостей із «Сєвєродончанки».

Таблиця жіночої Суперліги після першого кола регулярного чемпіонату
Таблиця жіночої Суперліги після першого кола регулярного чемпіонату

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром