У луцькій «Волині» - плюс сім гравців

22 Грудня 2017, 20:58
Новачки «Волині» разом із головним тренером Віктором Богатирем та спортивним директором Валентином Кошельником 3007 Джерело: ФК Волинь
Новачки «Волині» разом із головним тренером Віктором Богатирем та спортивним директором Валентином Кошельником

Керівництво команди ще до Нового року уклало контракти з новими футболістами.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, 22 грудня новачками «Хрестоносців» стало одразу семеро гравців. Серед них – досвідчений захисник Роман Світличний, останнім клубом якого був «Інгулець», захисники Вадим Страшкевич («Полтава») та вихованець системи київського «Динамо» Валерій Болденков, голкіпер Олександр Воробей, хавбеки Олексій Клак та Рудольф Сухомлинов, а також 17-річний вихованець волинського футболу Олександр Климець.

Нагадаємо, що днями лави «Волині» поповнив перший новачок під час зимового міжсезоння – екс-захисник харківського «Геліоса» Владислав Кравченко.

Разом із тим, клубна прес-служба повідомляє, що нові трансфери «Волинь» зробить ще до Нового року, коли очікується укладання договорів ще з декількома гравцями. Скоріш за все, це гравці, яких тренерський штаб вибрав з-поміж футболістів, які були з командою на оглядинах у Моршині з 16 по 21 грудня.  

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром