Лесі Українки: відкрили Центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго» у сучасному форматі

22 Грудня 2017, 19:58
Графік роботи ЦОК з 8 ранку до 17 вечора у будні 10904
Графік роботи ЦОК з 8 ранку до 17 вечора у будні

ЦОК для споживачів електроенергії працюватиме на вулиці Лесі Українки,16-А.

Відкриття влаштували 22 грудня на День енергетика.

Завдання нового сервісу — створення максимально комфортних і зручних умов для надання послуг споживачам. Центр працюватиме за принципом «єдиного вікна». Клієнтів обслуговуватимуть 12 навчених працівників, які старатимуться швидко й результативно допомогти споживачу.

Відвідувачі ЦОКу зможуть отримати низку послуг: укладати та розривати договори з користування електричної енергії, вносити показники лічильника, звіряти розрахунки, реструктуризувати борг за електричну енергію. Також у центрі опрацьовуватимуть технічні перевірки та експертизи засобів обліку, нові підключення споживачів. Найголовніше, що це відбуватиметься в затишних, зручних умовах із висококваліфікованими спеціалістами. Працюватиме Центр обслуговування з понеділка до п’ятниці, з 8:00 до 17:00. Наразі Центр обслуговування надає послуги лучанам, та з часом компанія розширить повноваження на споживачів Луцького району.

Розпочався захід з урочистої традиції: перерізання стрічки. Цю можливість надали заступнику голови ОДА Сергію Кошаруку, заступнику міського голови Олександру Рачкову, генеральному директору товариству «Волиньобленерго» Володимиру Купчаку. Після церемонії кожен звернувся з вітальним словом.

1
Відкриття Центру обслуговування клієнтів  «Волиньобленерго»
Відкриття Центру обслуговування клієнтів «Волиньобленерго»

Перерізання стрічки
Перерізання стрічки

 

 

«Для волинян це великий подарунок. На сьогодні енергетики допомагають нам рятувати планету, а саме забезпечити сталий розвиток. Адже зараз ми говоримо про відмову від вуглецевих видів палива й перехід на відновлювану енергетику: сонце, вітер, вода й інші біопалива. Тому я бажаю, щоб ми стали лідерами в Україні з використання відновлювальних джерел електроенергії, – сказав Сергій Кошарук.

Сергій Кошарук
Сергій Кошарук

 

«Надіємося, що цей центр буде окрасою не лише нашого підприємства, але й Луцька. Сергій Кошарук гарно підмітив про зелену енергетику. Щодо цього ми ставимося вельми позитивно і сприятимемо отримуванню таких договорів .Ми хочемо, щоби послуги Центру обслуговування були якісними і відвідувачі були задоволені. Згодом ми прагнемо розширити свої повноваження для клієнтів Луцького району», – проанонсував Володимир Купчак.

Володимир Купчак
Володимир Купчак

 

До речі, ПрАт «Волиньобленерго» у Луцьку обслуговує 75 тисяч фізичних та більше 3 тисяч юридичних осіб.

На завершення заходу Центр обслуговування освятив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Молитва
Молитва

митрополит Луцький і Волинський Михаїл
митрополит Луцький і Волинський Михаїл

Спеціалістки Центру обслуговування споживачів електроенергії
Спеціалістки Центру обслуговування споживачів електроенергії

У Центрі обслуговування клієнтів влаштована електронна черга
У Центрі обслуговування клієнтів влаштована електронна черга

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром