Соборності: бус на літніх шинах ледь не збив пішоходів

22 Грудня 2017, 12:27
Зіштовхнулися біля переходу 2965
Зіштовхнулися біля переходу

Від зіткнення з пішоходами водія автобусу врятував удар у сусіднє авто.

Мікроавтобс «Фольксваген» з «неперевзутими» шинами наїхав на легковик тієї ж марки перед пішохідним переходом на проспекті Соборності. Пригода у Луцьку трапилася у п'ятницю, 22 грудня. Про це на Facebook написав водій легковика Ярослав Куцевич. 

Водій легковика пише, що своїм авто уберіг від зіткнення з пішоходами
Водій легковика пише, що своїм авто уберіг від зіткнення з пішоходами

Текст допису подаємо без змін.

«Отже, їду я собі, нікуди не поспішаючи, по справах. Перевзувся місяць тому в новеньку зимову гуму. На Соборності навпроти «Троянди» призупиняюсь перед пішоходним переходом, щоб пропустити людей які переходять вулицю і тут відчуваю удар ззаду. Як виявилось чоловік на бусі ще не зрозумів що на вулиці зима і непогано було б поміняти літню гуму на зимову... Доречі якби той бус не зупинила моя машина, прийнявши удар на себе на пару з бровкою тротуару, то він точно зніс би пару ні в чому не винних пішоходів... І купи після цього дорогу машину на укр. реєстрації, щоб тобі її влупили отакі «водії» навіть не вибачившись після цього», – пише постраждалий водій.


Літні шини мікроавтобуса
Літні шини мікроавтобуса

У легковика пошкоджений лівий бік та збите ліве дзеркало. На місці ДТП працює патрульна поліція. Про наявність потерпілих поки не повідомляли.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром