У Луцьку не можуть встановити, хто запускав феєрверки в день трауру

07 Квітня 2015, 12:39
6120 Джерело: http://4vlada.com/

Луцька міліція шукає, хто запускав феєрверки біля нічого клубу «Опера» в день трауру, 14 березня.

Про це у Facebook повідомляє самооборонівець Олександр Ніколайчук.

«Луцький міськвіділ ще досі не зміг встановити, хто веселився в «Опері» та на чию честь відбувалося заборонене міською владою салютування 14 березня 2015 року. На звернення щодо вказаної події народного депутата України Лапіна І. О. №87/17/03-15 від 17.03.2015р., що у Луцькому міськвідділі УМВС внесено до реєстру за №5713 тією ж датою, яке було оприлюднене на засіданні міськвиконкому наступного дня, відповідь ще не надійшла. Дільничий інспектор просить мене дати свідчення, може кого бачив чи знаю. Так, я надам свідчення», – пише самооборонівець.

«Але підказую: у клубі ведеться відеоспостереження та відбуваються фотосесії. Якщо адміністрація нічного закладу хворіє на амнезію і не пам’ятає “особливих” клієнтів-замовників, що вистрілюють у повітря десятки тисяч гривень, можна було б переглянути відео з камер спостереження. Начальник нашої міліції неодноразово запевняв громадскість, що із жодним клубом у правоохоронців проблем немає щодо доступу до відеоматеріалів. Часу було більше 20-ти днів», – зазначає він.

«Звертаюся до засобів масової інформації та небайдужих лучан: допоможіть вияснити та встановити особи настільки вже утаємничених порушників, що вчинили, як казав наш мер, «таке неподобство». Прошу долучатися до громадського контролю за діяльністю органів влади. P.S. З-поміж людей говорять, що то були прокурори», – стверджує Олександр Ніколайчук.

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром