Вісім фільмів від «Адреналіну», які треба встигнути побачити у грудні

19 Грудня 2017, 14:20
Вісім фільмів від «Адреналіну», які треба встигнути побачити у грудні 6234
Вісім фільмів від «Адреналіну», які треба встигнути побачити у грудні

Кінокомплекс «Адреналін» підготував насичену програму сеансів на передсвятковий період: комедії, фентазі, пригоди і навіть бойовики.

«Джуманджі: Поклик Джунглів», 3D–Прем’єра

Країна: США 

Рік: 2017 

Жанр: комедія, пригоди, сімейний, фентезі 

Вікові обмеження (років): 12 

Сюжет. Четверо підлітків вирішили пограти у стару комп'ютерну гру під назвою «Джуманджі», про яку раніше ніхто з них не чув. Тільки ось після вибору персонажів щось пішло не так, і хлопчики й дівчатка перемістилися у гру, перетворившись у своїх персонажів. Один став відважним шукачем пригод, другий втратив півметра зросту й тепер є коротуном, третя перетворилася в пухленького старого професора, а четверта – у спритну й неймовірно красиву амазонку. Всі вони потрапили у привабливий і жахливо небезпечний світ джунглів, де померти дуже легко. Вони повинні діяти разом, щоб знайти дорогу додому з цієї жахливої гри.

Сеанси: 10:10;15:10;19:20;21:30

Комедію «​Джуманджі: поклик Джунглів» можна дитися дітям з 12 років
Комедію «​Джуманджі: поклик Джунглів» можна дитися дітям з 12 років

 

«Фердинанд» 3D–Прем’єра

Країна: США

Рік: 2017

Жанр: анімація, комедія, сімейний

Вікові обмеження: з 6 років

Сюжет. Більшість із нас зовсім не такі, які можемо здатися ззовні. Так і бик Фердинанд – він величезний, дуже сильний, але неймовірно добрий. Замість того, щоб боцатися з родичами, Фердинанд вважає за краще миролюбно гуляти і спостерігати за природою. Але через свої значні габарити бика вибирають для кориди в Мадриді. Але як він буде битися з іншими лютими биками, якщо сам не може навіть найменшого гризуна образити? Фердинанд повинен відстояти свої переконання не дивлячись ні на що. Тільки будучи собою цей бик може щось змінити у світі. Він не збирається ні з ким битися і тому хоче втекти додому з командою нових друзів. Якщо ти бик, ти не зобов'язаний робити те, що роблять усі бики.

Сеанси: 12:40;14:35;16:30;17:20;

Сімейник мультик про не такого як усі бика
Сімейник мультик про не такого як усі бика

 

«Новизна». Прем’єра

Країна: США

Рік: 2017

Жанр: драма, мелодрама

Вікові обмеження (років): 16

Сюжет. XXI століття – століття сучасних технологій і маси можливостей. Тепер можна знайомитися з людьми прямо не виходячи з дому. Для цього було створено спеціальний мобільний додаток WINX, де потрібно всього лише вибирати людей, які подобаються. Варіантів насправді безліч, точно когось цікавого для себе знайдете. У Лос-Анджелесі таким чином зустрілися Габі й Мартін. Спочатку вони довго-довго говорили, а потім зрозуміли, що закохалися один в одного. Це було повне захоплення одне одним. Вони вирішили побудувати свої стосунки абсолютно чесними й вільними. Ніяких секретів, будь-які найнезвичайніші бажання й повне взаєморозуміння – ось чого домагалися Габі й Мартін.

Сеанси: 15:20;19:50

На мелодраму «Новизна»​ впускають глядачів з 16 років
На мелодраму «Новизна»​ впускають глядачів з 16 років

 

«Зоряні війни: Останні Джедаї» 3D 

Країна:  Україна

Рік: 2017

Жанр: бойовик, військовий, драма

Вікові обмеження: 12

Сюжет. Епоха джедаїв добігає кінця. Залишився останній лицар-джедай – Люк Скайвокер. Саме з ним доведеться зустрітися Рей, яка зовсім недавно відкрила в собі Силу. Вона повинна оволодіти своїм даром, у чому їй і може допомогти вже старий і дуже досвідчений Люк. Такого вчителя хотів би собі кожен. Рей належить зіграти важливу роль у боротьбі Першого Ордену й Опору.

Сеанси: 10:00;18:30;21:10;12:30

Український бойовик «​Зоряні війни: Останні Джедаї»
Український бойовик «​Зоряні війни: Останні Джедаї»

 

Мій улюблений динозавр

Країна: США

Рік: 2017

Жанр: бойовик, військовий, драма

Вікові обмеження: 6 років

Сюжет. Звичайне містечко. Дітям тут не особливо є вибір для майбутніх професій: або військовий, або вчений. Та й життя зазвичай проходить нудно й сумно. Але ось після одного надсекретного і невдалого експерименту на світ з'явилося щось раніше небачене. Воно неймовірно схоже на динозавра, якими ми собі їх уявляли. Цей специфічний вихованець забрався в будинок хлопчика Джека, і вони подружилися з часом .

Сеанси: 12:00

Мій улюблений динозавр показують щодня о 12 годині
Мій улюблений динозавр показують щодня о 12 годині

 

«Опівнічна людина»

Країна: США

Рік: 2017

Вікові обмеження: 18

Сюжет. Не всі ігри варто грати. Підліток Алекс знайшла на своєму горищі старовинну гру «Опівнічний людина». Разом з друзями вона збирається спробувати нову розвагу, не знаючи, до чого це може привести. Вони знаходять вельми дивні правила, де гра забороняє спати, перебувати на одному місці довгий час, берегти свічку запаленою і мати з собою поруч сіль, щоб створити коло. Те, що здавалося звичайною грою, викликало могутню опівнчну людину, яка здатна втілювати найстрашніші кошмари людей

Сеанси: 13:40; 21:50

На кіношку «​Опівнічна людина» впускають з 18 років
На кіношку «​Опівнічна людина» впускають з 18 років

 

«Земля Тролів» 

Країна: Норвегія

Рік: 2017

Жанр: пригоди

Вікові обмеження:  6 років

Сюжет. Звичайне королівство серед прекрасної природи – ліси, гори, озера. Король Ерік хоче видати свою дочку принцесу Крістін за найкращих, на його думку, кандидатів. Проблема ось у тому, що дівчина взагалі не хоче йти заміж. Щоб цього не траплялося, Крістін навіть тікає з дому на коні куди-небудь.

Сеанси: 10:15;17:10

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром