Патрульні прозвітували за два роки роботи

19 Грудня 2017, 10:45
Патрульним - два роки 1690
Патрульним - два роки

Рівно два роки тому в обласному центрі почали працювати патрульні поліцейські.

 

Про це повідомила прес-служба патрульних у Facebook.

У 2015 році, у День святого Миколая,  165 патрульних прийняли присягу.Зараз у складі патрульної поліції Луцька – більше 150 співробітників. Завданням правоохоронців є забезпечення дотримання ПДР та охорона безпеки, зокрема, у зоні їхньої відповідальності: патрулювання обласного центру, два пости – Вишнів і Маневичі, а також три міжміских траси.

У 2017 році патрульні опрацювали майже 35 тисяч завдань, ще близько 10 тисяч – виявили самостійно. За статистикою, на виклик екіпаж пибував менш ніж за 8 хвилин.

За рік правоохоронці зафіксували понад 18 тисяч порушень ПДР, затримали близько семи сотень п’яних водіїв, оформили більш ніж півтори тисячі адмінматеріалів, забезпечуючи громадську безпеку.

У 2017 році патрульні наклали стягнень на суму більше 8 мільйонів, а у 2016 – понад 6 мільйонів гривень.

За два роки інспектори затримали три сотні осіб за підозрою у криміналі. Крім того, патрульні неодноразово відмовлялись від хабарів: за цими фактами відкрито більше десятка кримінальних поваджень

Найбільшими досягненнями у прес-службі вважають високий рівень довіри населення до патрульнихі зниження кількості важких ДТП.

Детальнше із цифрами можна ознайомитись з інфографіки:

Інфографіка
Інфографіка

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром